Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Den store julekalender fra Andelsportal.dk

På Andelsportal.dk har vi lavet en digital julekalender til alle landets andelshavere og andelsboligforeninger. Bag lågerne gemmer sig alt fra gratis tilbud til andelsboligforeninger, til guides med gode råd til bestyrelsesmedlemmer, og årets mest populære historier på Andelsportal.dk. Følg med, når vi åbner kalenderen låge for låge.

Hver dag åbner vi en låge i Andelsportal.dk’s julekalender. Du kan sagtens gå tilbage i kalenderen og benytte de tilbud, som gemmer sig bag låger, som vi allerede har åbnet op for.
På Andelsportal.dk’s Facebook laver vi opdateringer hver gang en ny låge i julekalenderen åbnes. Du kan følge os på Facebook via dette link.

1. december: Gratis abonnement på Andelsbolig Nyt

Bag julekalenderens første låge gemmer, der sig et magasinabonnement. Er du formand eller bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening? Eller er du bare generelt interesseret i andelsboligforeninger og andelsboligmarkedet? Så kan du gratis abonnere på Andelsbolig Nyt. Andelsbolig Nyt udkommer 4 gange om året og sendes ud til ca. 4000 andelsboligforeninger over hele landet.

2. december:
Julen varer længe koster mange penge

”Julen varer længe koster mange penge,” men har man et stort ønske om at give sig selv et nyt køkken, en ny bil eller en rejse, så kan det jo passende finansieres med friværdien i din andelsbolig.

3. december:
Skal I energi- eller klimarenovere i det nye år?

En god julegave til andelsboligforeningen er at gøre energirenoveringen billigere. Modtag et kontant energitilskud til jeres energirenovering, når I bliver ”grønnere”. Få mere info on tilskud til energirenovering.


4. december: Julen er hjerternes og måltidernes fest

Det kommer til udtryk i den jyske andelsboligforening Abildgården, hvor hjerterum og fællesspisning sker flere gange ugentligt.


5. december: Julen er gammel

Julen er en gammel tradition. 150 år gammel, hvis vi skal være præcise. Med mange år på bagen er der brug for fornyelse en gang imellem. Det samme gælder andelsboligforeningernes ejendomme. Er jeres andelsboligforening også oppe i årene og trænger ejendommen til en fornyelse?

6. december: Tilbageblik i arkiverne

Julen er tid til gode fortællinger. En af de rigtig gode fortællinger, vi er stødt på her på Andelsportal.dk, er den om andelsboligforeningen Lilleskov. Lilleskov havde i en periode et stigende antal andelsboliger, som de ikke kunne sælge. Med en række initiativer fik de vendt skuden og fandt deres egen opskrift på, hvordan de kunne komme ud af krisen.

7. december: En dyr tid?

Julen koster penge. Det gør en andelsbolig også. Men hvad er det egentlig, der afgør hvor meget en andelsbolig koster? Hvordan fastsættes prisen på andelsboliger? Det kan du få svar på bag låge nummer syv.

8. december: Hvid jul?

Chancen er måske ikke så stor, men før eller siden kommer minusgraderne og sneen. Er jeres andelsboligforening forberedt?

9. december: Julen står i familiens tegn

Julen er ”Familiernes tid”, og der findes ikke noget bedre end at hjælpe eller give et nært familiemedlem noget, der skaber glæde, smil og måske endda tag over hovedet. Andelsboliger bliver mere og mere eftertragtede, ligesom forældrekøb også sker oftere og oftere. Bag dagens låge gemmer sig en historie om forældrekøb

10. december: Indhent 3 tilbud på din opgave

Skal din andelsboligforening til at renovere på ejendommen, i kælderen eller i baggården, så kan I uforpligtende indhente 3 tilbud på jeres byggeprojekt.

11. december: 3. Advent

Juletiden er på sit højeste, og ”juletanken” får os tilbage til ”andelstanken”, som til tider debatteres.

12. december: Nyhedsbrev

Andelsportal.dk sender en gang om måneden et nyhedsbrev ud på mail. Her finder du både nyheder på andelsboligområdet, nyttige guides og anden relevant information for andelshavere. Er du endnu ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du gøre det ganske gratis her!

13. december: Santa Lucia

Lucia betyder ”lys”, og i en tid uden så meget dagslys kan din underbo opleve endnu mindre dagslys end dig – din altans placering og størrelse har nemlig betydning for underboens lys.

14. december: Skimmelsvamp elsker indelukket indeklima

Det er koldt og mørkt udenfor, og lysten til at åbne vinduerne og lukke kulden ind er ikke særlig stor. Det er både hyggeligere og varmere at blive inde, men det kan skimmelsvampen også godt lide. Derfor er det vigtigt at lufte ud.

15. december: Gratis revisortjek

Man kan få et gratis pristjek på andelsboligforeningens revisionsaftale. Der kan være store forskelle på, hvad foreninger hver især betaler, og der kan potentielt være mange penge at spare for foreningen. Få lavet et pristjek og se, om I har mulighed for at få lidt flere penge til julegaverne.

16. december: Julefrokoster

Holder flere i opgangen julefrokoster eller larmer gentagne gange? Hvad kan man gøre ved nabostøj. Få overblikket her.

17. december: Pristjek på lån til andelsboligforeningen

Hvad koster et lån, hvis I skal have sat altaner på ejendommen? Eller et lån til en tagrenovering? Andelsportal.dk har indgået et samarbejde med Nordea, der gør det hurtigt og let at få svar på, hvad et lån til andelsboligforeningens bygge- eller vedligeholdelsesprojekt koster. Udfyld formularen, og få svar inden for 48 timer.

18. december: 4. Advent. Rotterne kommer

På loftet sidder rotterne og spiser julegrød? Rotter er i dag et stort problem i byerne, hvor de er en plage for mange foreninger. Rotter kan både sprede alvorlige sygdomme og ødelægge boligers kloaksystemer. Der er dog muligheder for at bekæmpe rotterne effektivt. Er jeres forening ramt eller ønsker I at forebygge mod risikoen for rotter? Find gode råd og informationer i artiklen her.

19. december: Quiz: Er du andelsboligekspert?

Der er ikke mange dage til, at det bliver juleaften. Har du svært ved at vente? Så kan du måske fordrive ventetiden med vores lille andelsboligquiz.

20. december: Fremleje af andelsboligen over jul og nytår

Skal du rejse henover julen og nytåret, så tjek om du kan udleje boligen, og bliv klogere på regler for korttidsudlejning via online tjenester som Airbnb, når du bor i andelsbolig.

21. december: Populært at bo i andelsbolig i 2016

Andelsboliger er populære og de mest efterspurgte på boligmarkedet, men hvor eftertragtede er de egentlig? Se med her.

22. december: Går I med altandrømme?

Julen er tid for gaver. Drømmer jeres andelsboligforening om en af de helt store? Måske nye altaner? Læs her hvordan I får altaner i andelsboligforeningen

23. december: Man hjælper hinanden i juletiden

Din andelsbolig står måske tom juleaften og nytårsaften? Man kunne passende få naboer til lige at holde øje med den i juletiden. Med et godt naboskab hjælper man nemlig hinanden.

24. december: Året der gik på andelsboligmarkedet

Endnu et år er ved at lakke mod enden, og kalenderen skriver snart 2017. 2016 har været et begivenhedsrigt år på andelsboligmarkedet, og et tilbageblik på året kan hurtigt berette om heftige maksimalprisdebatter, massiv efterspørgsel på andelsboliger og om flere sorte penge på andelsboligmarkedet.