Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Info til pressen

Med udgangspunkt i andelsboligmarkedet har andelsportal.dk bidraget til danske medier og præsenteret tal, der illustrerer aktuelle tendenser. Medier og journalister er derfor meget velkomne til at kontakte vores kommunikationsafdeling, hvor vi tager os af alle henvendelser, der vedrører presse, udtalelser, tal og statistikker.

Gennem Andelsportal.dk og AndelsboligNyt har vi oparbejdet store kildedatabaser indenfor andelshavere, andelsboligforeninger, private boligejere, boligforeninger, håndværkere, entreprenører og andre virksomheder. Vi har derfor et stort kendskab til andelsboligmarkedet og byggebranchen og vi er ofte blevet brugt som kilde i de danske medier, når der er historier fremme om disse emner.

Tal og tendenser

Via vores opgavesystem har vi adgang til tal og statistikker, der illustrerer tendenser og udviklinger inden for bygge- og anlægsbranchen. Vi vil gerne hjælpe med tal, der illustrerer den aktuelle stemning i branchen – både på landsplan og regionalt niveau.

Kontakt

Er du journalist og søger du en specifik case, en udtalelse eller nogle tal, så er du meget velkommen til at kontakte kommunikationschef, Maria Carlsen, på 2715 1762.

Vi er altid på udkig efter en god historie eller en sjov nyhed, så hvis du har et forslag til en interessant artikel enten til Andelsportal.dk eller AndelsboligNyt, er du også meget velkommen til at kontakte os. Vores kommunikationsafdeling sidder klar på både mail og telefon til at spare med dig, hvis du har idéer til en historie med en god vinkel eller lignende.

Fra tid til anden udsender vi også selv pressemeddelelser. Ønsker du at modtage vores pressemeddelelser, så send en mail til mac@3byggetilbud.dk og vi tilføjer dig vores presseliste.


Logoer til download: