AndelsboligNyt

AndelsboligNyt er et trykt blad, der sendes ud til cirka 4000 andelsboligforeninger over hele landet. Bladet produceres af holdet bag Andelsportal.dk, og det bliver udgivet fire gange om året. I AndelsboligNyt kan du læse om alt fra energirenoveringer af etageejendomme til konfliktløsning og tv-aftaler. Du kan også komme med på besøg i nogle af landets mange andelsboligforeninger, få gode råd til bestyrelsesarbejdet, blive klogere på politikernes holdning til andelsboligsektoren, og blive opdateret med de seneste nyheder fra andelsboligmarkedet.

Udgivelser af AndelsboligNyt i 2022

AndelsboligNyt Marts: udkommer uge 9 2022
AndelsboligNyt Maj: udkommer uge 18 2022
AndelsboligNyt September: udkommer uge 36 2022
AndelsboligNyt November: udkommer uge 47 2022

Kontakt redaktionen

Har du input, ris, ros eller forslag til historier, så er du meget velkommen til at sende dem til redaktionen på kom@3byggetilbud.dk.

Gratis abonnement for alle bestyrelser

Er du formand eller bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening? Så kan du gratis abonnere på AndelsboligNyt. Du kan tilmelde jeres forening via formularen herunder, du kan også sende en mail til info@abgruppen.dk eller ringe til os på telefon 7733 4006, hvis du vil høre mere eller hvis du ønsker at opdatere jeres forenings abonnement.

Du kan se vores privatlivs- og cookiepolitik her –>

  Indtast din e-mail adresse hvis du også ønsker du at modtage vores gratis nyhedsbrev.

   Udfyld de nye adresseoplysninger:

   Indtast din e-mail adresse hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev med masser af gode nyheder

   Køb annoncer i AndelsboligNyt

   Hvis du som virksomhed ønsker at annoncere i AndelsboligNyt, kan du høre nærmere om mulighederne ved at kontakte os på telefon 7733 4000 eller ved at sende en mail til info@andelsportal.dk. Priser og formater kan findes i denne annonceoversigt.