Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

AndelsboligNyt

AndelsboligNyt er et trykt blad, der sendes ud til cirka 4.500 andelsboligforeninger over hele landet. Bladet produceres af holdet bag Andelsportal.dk, og det bliver udgivet 2 gange om året. I AndelsboligNyt kan du læse om alt fra energirenoveringer af etageejendomme til konfliktløsning og tv-aftaler.

Du kan også komme med på besøg i nogle af landets mange andelsboligforeninger, få gode råd til bestyrelsesarbejdet, blive klogere på politikernes holdning til andelsboligsektoren, og blive opdateret med de seneste nyheder fra andelsboligmarkedet.

Udgivelser af AndelsboligNyt i 2023

UdgivelserUdkommer
AndelsboligNyt forår17/03-24 og 19/03-24
AndelsboligNyt efterår20/10-24 og 22/10-24

Kontakt redaktionen

Har du input, ris, ros eller forslag til historier, så er du meget velkommen til at sende dem til redaktionen på info@andelsportal.dk.

Gratis abonnement for alle bestyrelser

Er du formand eller bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening? Så kan du gratis abonnere på AndelsboligNyt. Du kan tilmelde jeres forening via formularen herunder, du kan også sende en mail til info@andelsportal.dk eller ringe til os på telefon 7733 4006, hvis du vil høre mere eller hvis du ønsker at opdatere jeres forenings abonnement.

Du kan se vores privatlivs- og cookiepolitik her –>

Køb annoncer i AndelsboligNyt

Hvis du som virksomhed ønsker at annoncere i AndelsboligNyt, kan du høre nærmere om mulighederne ved at kontakte os på telefon 7733 4000 eller ved at sende en mail til info@andelsportal.dk.

Priser og formater kan findes her under 👇