Andelsbolig Nyt

Andelsbolig Nyt er et trykt blad, der sendes ud til cirka 4000 andelsboligforeninger over hele landet. Bladet produceres af holdet bag Andelsportal.dk, og det bliver udgivet fire gange om året. I Andelsbolig Nyt kan du læse om alt fra energirenoveringer af etageejendomme til konfliktløsning og tv-aftaler. Du kan også komme med på besøg i nogle af landets mange andelsboligforeninger, få gode råd til bestyrelsesarbejdet, blive klogere på politikernes holdning til andelsboligsektoren, og blive opdateret med de seneste nyheder fra andelsboligmarkedet.

Udgivelser af Andelsbolig Nyt i 2020

Andelsbolig Nyt Marts: udkommer uge 10 2020
Andelsbolig Nyt Maj: udkommer uge 19 2020
Andelsbolig Nyt September: udkommer uge 37 2020
Andelsbolig Nyt November: udkommer uge 47 2020

Kontakt redaktionen

Har du input, ris, ros eller forslag til historier, så er du meget velkommen til at sende dem til redaktionen på [email protected].

Gratis abonnement for alle bestyrelser

Er du formand eller bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening? Så kan du gratis abonnere på Andelsbolig Nyt. Du kan tilmelde jeres forening via formularen herunder, du kan også sende en mail til [email protected] eller ringe til os på telefon 7733 4006, hvis du vil høre mere eller hvis du ønsker at opdatere jeres forenings abonnement.

Du kan se vores privatlivs- og cookiepolitik her –>

  Indtast din e-mail adresse hvis du også ønsker du at modtage vores gratis nyhedsbrev.

   Udfyld de nye adresseoplysninger:

   Indtast din e-mail adresse hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev med masser af gode nyheder

   Køb annoncer i Andelsbolig Nyt

   Hvis du som virksomhed ønsker at annoncere i Andelsbolig Nyt, kan du høre nærmere om mulighederne ved at kontakte os på telefon 7733 4000 eller ved at sende en mail til [email protected]. Priser og formater kan findes i denne annonceoversigt.