AndelsboligNyt

AndelsboligNyt er et trykt blad, der sendes ud til cirka 4000 andelsboligforeninger over hele landet. Bladet produceres af holdet bag Andelsportal.dk, og det bliver udgivet fire gange om året. I AndelsboligNyt kan du læse om alt fra energirenoveringer af etageejendomme til konfliktløsning og tv-aftaler. Du kan også komme med på besøg i nogle af landets mange andelsboligforeninger, få gode råd til bestyrelsesarbejdet, blive klogere på politikernes holdning til andelsboligsektoren, og blive opdateret med de seneste nyheder fra andelsboligmarkedet.

I denne udgave af AndelsboligNyt har vi blandt andet sat fokus på de stigende energipriser og vi ser nærmere på, hvilke tiltag, der kan hjælpe andelbsoligforeninger igennem energikrisen. Det gør vi blandt andet med en klima-sektion med særligt fokus på energirenovering, energioptimering og klimatilpasning. Du kan også læse om, hvordan en andelsboligforening har fået deres egne solceller på taget af deres ejendom. Få også viden om politikernes ønsker til andelsboligmarkedet, rentestigninger og kom med på besøg hos AB Gimle.

Udgivelser af AndelsboligNyt i 2022

AndelsboligNyt Marts: udkommer uge 9 2022
AndelsboligNyt Maj: udkommer uge 18 2022
AndelsboligNyt September: udkommer uge 36 2022
AndelsboligNyt November: udkommer uge 47 2022

Kontakt redaktionen

Har du input, ris, ros eller forslag til historier, så er du meget velkommen til at sende dem til redaktionen på kom@3byggetilbud.dk.

Gratis abonnement for alle bestyrelser

Er du formand eller bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening? Så kan du gratis abonnere på AndelsboligNyt. Du kan tilmelde jeres forening via formularen herunder, du kan også sende en mail til info@abgruppen.dk eller ringe til os på telefon 7733 4006, hvis du vil høre mere eller hvis du ønsker at opdatere jeres forenings abonnement.

Du kan se vores privatlivs- og cookiepolitik her –>

  Indtast din e-mail adresse hvis du også ønsker du at modtage vores gratis nyhedsbrev.

   Udfyld de nye adresseoplysninger:

   Indtast din e-mail adresse hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev med masser af gode nyheder

   Køb annoncer i AndelsboligNyt

   Hvis du som virksomhed ønsker at annoncere i AndelsboligNyt, kan du høre nærmere om mulighederne ved at kontakte os på telefon 7733 4000 eller ved at sende en mail til info@andelsportal.dk. Priser og formater kan findes i denne annonceoversigt.