Om Andelsportal.dk

Andelsportal.dk er en hjemmeside for bestyrelser og andelshavere i landets andelsboligforeninger. Andelsportal.dk formidler nyheder og vejledning om andelsboligmarkedet, og samtidig kan andelshavere og bestyrelser indhente tilbud på et renoveringsprojekt eller andre former for foreningsopgaver.

Andelsportal.dk er en hjemmeside for bestyrelser og andelshavere i landets andelsboligforeninger.

22 års erfaringer med andelsboligforeninger

Andelsportal.dk har eksisteret siden år 2000 og grundtanken med Andelsportal.dk er at samle al nyttig information på andelsboligområdet. Det vil sige alt fra køb og salg over rådgivning, forsikring og finansiering til den daglige information om andelsboliger og andelsforeninger. Samtidig har Andelsportal.dk en onlineformidling af håndværkere og andre relevante samarbejdspartnere.

Andelsportal.dk er en del af 3byggetilbud.dk A/S, som også står bag hjemmesiderne 3byggetilbud.dk, Energihjem.dk og Ejerportal.dk. Vi sidder til dagligt omkring 60 medarbejdere, der alle beskæftiger os med formidling af byggeopgaver, nyheder og service til andelsboligforeninger.

Nyheder, guides og vejledning

På Andelsportal.dk kan andelshavere og bestyrelsesmedlemmer finde nyheder, guides, råd og debat med udgangspunkt i andelsboligmarkedet.

Andelsportal.dk formidler også nyheder og viden i magasinet Andelsbolig Nyt, som udkommer fire gange om året til landets andelsboligforeninger.

Gratis opgaveformidling for landets andelsboligforeninger

På Andelsportal.dk indsender både bestyrelser og andelshavere arbejdsopgaver ind for at modtage tre uforpligtende tilbud fra vores netværk af håndværkere og leverandører. Vi har et netværk på mere end 1500 leverandører, der giver tilbud på alt fra administrationsaftaler, til opsættelse af altaner eller udskiftning af vinduer hos foreningen. Vores leverandører kan også hjælpe private andelshavere, og vi formidler derfor også tilbud på alt fra renovering af badeværelset til gulvarbejde eller el-tjek hos de enkelte andelshavere.

Se hvilke brancher og opgavetyper vi formidler tilbud på

Få 3 tilbud på en opgave

Kontakt os

+45 7733 4000

info@andelsportal.dk

Find en medarbejder

 

CVR

2683 2624

 

Konto (Danske Bank)

3001 0012813627

Her bor vi

Antonigade 4

1106 København K

Få rutevejledning

Medarbejdere
Håndværk- og leverandørkontakt Aarhus
Service og byggetilbud
Håndværk- og leverandørkontakt København
Kommunikation og udvikling
Administration og ledelse