Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Om Andelsportal.dk

Andelsportal.dk er en hjemmeside for bestyrelser og andelshavere i landets andelsboligforeninger. Andelsportal.dk formidler nyheder og viden om andelsboligmarkedet, og samtidig kan andelshavere og bestyrelser indhente tilbud på et renoveringsprojekt eller andre former for foreningsopgaver.

24 års erfaringer med andelsboligforeninger

Andelsportal.dk har eksisteret siden år 2000 og grundtanken med Andelsportal.dk er at samle al nyttig information på andelsboligområdet. Det vil sige alt fra køb og salg over rådgivning, forsikring og finansiering til den daglige information om andelsboliger og andelsforeninger. Samtidig har Andelsportal.dk en onlineformidling af håndværkere og andre relevante samarbejdspartnere.

Andelsportal.dk er en del af 3byggetilbud.dk A/S, som er ejet af det norske Schibsted Marketplaces. 3byggetilbud.dk står også står bag 3byggetilbud.dk og Energihjem.dk. Vi sidder til dagligt omkring 60 medarbejdere, der alle beskæftiger os med formidling af byggeopgaver, nyheder og service til andelsboligforeninger.

Nyheder, guides og gode råd

På Andelsportal.dk kan andelshavere og bestyrelsesmedlemmer finde nyheder, guides, råd og AndelsBogen, som tager udgangspunkt i andelsboligmarkedet.

Andelsportal.dk formidler også nyheder og viden i magasinet AndelsboligNyt, som udkommer to gange om året til landets andelsboligforeninger.


Gratis opgaveformidling for landets andelsboligforeninger

På Andelsportal.dk indsender både bestyrelser og andelshavere arbejdsopgaver ind for at modtage tre uforpligtende tilbud fra vores netværk af håndværkere og leverandører. Vi har et netværk på mere end 1.800 leverandører og håndværkerfirmaer, der giver tilbud på alt fra administrationsaftaler, til opsætning af altaner eller udskiftning af vinduer hos foreningen. Vores leverandører kan også hjælpe private andelshavere, og vi formidler derfor også tilbud på alt fra renovering af badeværelset til gulvarbejde eller el-tjek hos de enkelte andelshavere.

Se hvilke brancher og opgavetyper vi formidler tilbud på


Her bor vi

Antonigade 4

1106 København K

Få rutevejledning


CVR
2683 2624

Konto (Danske Bank)
3001 0012813627

Henter indhold…