Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Entreprisegaranti til andelsboligforeninger

Indsender du en bygge- eller renoveringsopgave på Andelsportal.dk, så tilbyder vi en gratis entreprisegaranti på opgaven.


Entreprisegarantien tilbyder vi via Andelsportal.dks søsterportal 3byggetilbud.dk. Entreprisegaranti dækker med op til 100.000 kroner, når der skal udføres arbejde for boligforeningen og med 35.000 kroner for fejl og mangler hos den private bygherre.

En garantiordning, der også dækker andelsboligforeninger

Entreprisegaranti dækker både arbejde udført for andelsboligforeningen og arbejde udført for den enkelte andelshaver.

Entreprisegaranti er den eneste garantiordning, der dækker arbejde udført i andelsboligforeninger. Skal din andelsboligforening eksempelvis have nye gulve i fælleslokalet, eller malet gavlen, så dækker entreprisegaranti med op til 100.000 kroner, hvis der mod forventning skulle komme fejl eller mangler på opgaven.

Ligesom andre garantiordninger dækker entreprisegaranti også arbejde udført for den enkelte andelshaver. Når der udføres arbejde for en privat bygherre dækker entreprisegaranti fejl og mangler for op til 35.000 kroner. Vælger du som andelshaver at renovere din egen andelsbolig kan du altså også få gratis entreprisegaranti på opgaven.

Sådan bliver opgaven dækket af entreprisegaranti:

Indsender du en opgave til Andelsportal.dk , så får du automatisk mulighed for at søge om entreprisegaranti på opgaven. Alt du skal gøre er at uploade det tilbud, som du har valgt til os.

Du uploader tilbuddet til dit bygherreoverblik. Herefter får du en mail med en bekræftelse på, at vi har modtaget tilbuddet. Når vi har haft mulighed for at se tilbuddet igennem udsteder vi entreprisegarantien – vi bestræber os på at sende dig svar inden for 12 timer på hverdage.

Entreprisegaranti dækker for op til 100.000 kroner, når arbejdet skal udføres for andelsboligforeningen.

Entreprisegaranti dækker for op til 35.000 kroner, når arbejdet skal udføres for en privat andelshaver.

Har du endnu ikke indsendt en opgave?

Entreprisegaranti på bygge- og renoveringsopgaver

Vi kan tilbyde entreprisegaranti på bygge- og renoveringsopgaver, der formidles via vores opgaveservice hos 3byggetilbud.dk. Det betyder, at det kun er opgaver, som du har sendt til os for at få 3 gratis tilbud, som vi kan hjælpe med entreprisegaranti på.

Entreprisegarantien dækker kun de arbejder, som er beskrevet i det tilbud, som du har uploadet.

Det er gratis at benytte entreprisegaranti – ligesom det er gratis at indhente 3 uforpligtende tilbud via vores opgaveservice.

Entreprisegarantien dækker fagmæssige fejl og mangler ved det leverede – også hvis håndværkeren går konkurs.

Vil du vide mere?

Vil du se en liste over hvilke opgavetyper, som entreprisegaranti ikke dækker? Eller vil du have en guide til, hvordan du ansøger om entreprisegaranti?

Vi har svaret på de oftest stillede spørgsmål om entreprisegaranti i vores faq-sektion.

Alt det med småt kan du læse i vores betingelser.

Har du spørgsmål eller andre henvendelser, så er du også velkommen til at kontakte os på garanti@3byggetilbud.dk eller ringe til os på 7733 4009.