Gratis services til andelsboligforeninger

Andelsportal.dk er mere end nyheder, guides og informationer. Vi har også en række tilbud og services til landets andelsboligforeninger og andelshavere. Alle vores tilbud er gratis og udbydes af andelsportal.dk eller vores samarbejdspartnere.

Andelsbolig Nyt

Gratis abonnement på Andelsbolig Nyt

Er du formand eller bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening? Så kan du gratis abonnere på Andelsbolig Nyt. Andelsbolig Nyt udkommer 4 gange om året og sendes ud til ca. 4000 andelsboligforeninger over hele landet.

Abonner på Andelsbolig Nyt

Modtag 3 gratis tilbud på diverse opgaver

På andelsportal.dk formidler vi tilbud på opgaver i andelsboligforeningen til både bestyrelser og andelshavere. Via af vores landsdækkende leverandørnetværk kan man modtage 3 tilbud på alt fra valuarvurderinger til opsættelse af altaner til udskiftning af vinduer hos foreningen. Vores leverandører hjælper også private andelshavere med alt fra renovering af badeværelset til gulvarbejde eller el-tjek.

Indsend opgaven nu, og få 3 uforpligtende tilbud

Få gratis entreprisegaranti

Via 3byggetilbud.dk kan vi på Andelsportal.dk tilbyde en gratis entreprisegaranti på bygge- og renoveringsprojekter, som du indsender til portalen. Garantiordningen dækker både arbejde udført i andelsboligforeninger og arbejde udført for den enkelte andelshaver.

Få gratis entreprisegaranti på renoveringsopgaver
Nyhedsbrevsservice

Andelsbolignyheder direkte til din inbox

Andelsportal.dk sender en gang om måneden et nyhedsbrev ud på mail. Her finder du både nyheder på andelsboligområdet, nyttige guides og anden relevant information for andelshavere. Er du endnu ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du gøre det ganske gratis her!

Tilmeld nyhedsbrevet

Få eksperternes svar i brevkassen

Andelsportal.dk’s brevkasseredaktører svarer løbende på spørgsmål om andelsboligmarkedet, regler, lovgivning, økonomi og administration i andelsboligforeninger. Brevkasseredaktørerne er professionelle aktører på andelsboligmarkedet, der til dagligt arbejder med økonomi, lån, drift, administration og ejendomsvurderinger i andelsboligforeninger.

Indsend spørgsmål til brevkassen eller gå på jagt i arkivet