Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Gratis services til andelsboligforeninger

Andelsportal.dk er mere end nyheder, guides og informationer. Vi har også en række tilbud og services til landets andelsboligforeninger og andelshavere. Alle vores tilbud er gratis og udbydes af andelsportal.dk eller vores samarbejdspartnere.


Rockwool A/S

Få en gratis energiscreening via Rockwool

ROCKWOOL tilbyder alle landets andelsboligforeninger gratis vejledning, hvis de overvejer at gå i gang med energirenovering og gerne vil have råd og vejledning om mulighederne for deres ejendom.

Læs mere om muligheden for en energiscreening →


Gratis abonnement på Andelsbolig Nyt

Er du formand eller bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening? Så kan du gratis abonnere på Andelsbolig Nyt. Andelsbolig Nyt udkommer 4 gange om året og sendes ud til ca. 4000 andelsboligforeninger over hele landet.

Abonner på Andelsbolig Nyt →


Modtag 3 gratis tilbud på diverse opgaver

På Andelsportal.dk formidler vi tilbud på opgaver i andelsboligforeningen til både bestyrelser og andelshavere. Via af vores landsdækkende leverandørnetværk kan man modtage 3 tilbud på alt fra valuarvurderinger til opsættelse af altaner til udskiftning af vinduer hos foreningen. Vores leverandører hjælper også private andelshavere med alt fra renovering af badeværelset til gulvarbejde eller el-tjek.

Indsend opgaven nu, og få 3 uforpligtende tilbud →


Få gratis entreprisegaranti

Via 3byggetilbud.dk kan vi på Andelsportal.dk tilbyde en gratis entreprisegaranti på bygge- og renoveringsprojekter, som du indsender til portalen. Garantiordningen dækker både arbejde udført i andelsboligforeninger og arbejde udført for den enkelte andelshaver.

Få gratis entreprisegaranti på renoveringsopgaver →


Få tilbud på lån og finansiering til andelsboligforeningen

Bliv kontaktet af en foreningsspecialitet fra Danske Bank. Samarbejdet mellem Andelsportal.dk og Danske Bank er et tilbud til andelsboligforeninger, der gerne vil have et nyt tillægslån, omlagt deres eksisterende lån eller ønsker en dialog med banken om at skifte bank. Servicen kan også benyttes hvis I i jeres forening gerne vil have en idé om, hvad lån til kommende projekter koster, og hvad andelshaverne skal være villige til at betale for at projektet kan blive en realitet.

Bliv kontaktet af banken inden for 24 timer →


Få tilbud på et andelsboliglån

Går du rundt med tanker om at købe en andelsbolig? Renovere din nuværende andelsbolig? Eller måske omlægge dit nuværende andelsboliglån? Så bliv kontaktet af en rådgiver fra andelsboligteamet hos Danske Bank. Andelsportal.dk har indgået et samarbejde med Danske Bank, så du hurtigt og uforpligtende kan få svar på dine spørgsmål omhandlende andelsboliglån fra et team af rådgivere fra Danske Bank.

Bliv kontaktet af banken inden for 24 timer


Andelsbolignyheder direkte til din inbox

Andelsportal.dk sender en gang om måneden et nyhedsbrev ud på mail. Her finder du både nyheder på andelsboligområdet, nyttige guides og anden relevant information for andelshavere. Er du endnu ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du gøre det ganske gratis her!

Tilmeld nyhedsbrevet →


Læs eksperternes svar i brevkassen

Andelsportal.dk’s brevkasseredaktører svarer løbende på spørgsmål om andelsboligmarkedet, regler, lovgivning, økonomi og administration i andelsboligforeninger. Brevkasseredaktørerne er professionelle aktører på andelsboligmarkedet, der til dagligt arbejder med økonomi, lån, drift, administration og ejendomsvurderinger i andelsboligforeninger.

Indsend spørgsmål til brevkassen eller gå på jagt i arkivet →