omkostningskontrolregnskabrevisionsaftalerevisor

Få et gratis pristjek af andelsboligforeningens revisionsaftale

Hvor meget betaler jeres andelsboligforening for jeres revisionsaftale? Der er stor forskel på hvor meget andelsboligforeningerne betaler til deres revisor. Det kan derfor være en god idé at være opmærksom på, hvad andelsboligforeningens udgift til revisoren er. Andelsportal.dk tilbyder nu et gratis pristjek af revisionsaftalen.

 Det er på nuværende tidspunkt desværre ikke muligt at få et pristjek på revision. Vi arbejder på at finde en løsning. 
De fleste andelsboligforeninger har en revisor til at holde styr på og tjekke foreningens regnskaber. Nogle andelsboligforeninger betaler i dyre domme for revisoren, mens andre slipper en del billigere. Trods prisforskellen får foreningerne ofte det samme for pengene.

Andelsportal.dk tilbyder nu andelsboligforeningerne et pristjek på revisionsaftalen. Pristjekket er gratis og udføres sammen med andelsportal.dk’s samarbejdspartner AP | Statsautoriserede Revisorer.

Betaler jeres andelsboligforeningen for meget for revisoren? Udfyld nedenstående formular og få svaret inden for to arbejdsdage.

Langt de fleste andelsboligforeninger synes at opgaven med at udarbejde et regnskab i andelsboligforeningen bør varetages af en revisor, så det for andelshaverne giver gennemsigtighed og overskueligt og informerer både overordnet, men også detaljeret. En revisor kan hjælpe andelsboligforeningen med både regnskab, indarbejdelse af lovpligtige nøgleoplysninger og meget andet.

Få et gratis pristjek på jeres revisionsaftale


    JaNej

    JaNej

    Det er ikke et lovmæssigt krav at en andelsboligforening skal have en revisor, men det kan klart anbefales at få tilknyttet en revisor til gennemgang af foreningens regnskab.

    Om forfatteren: Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.