vedr arbejdsdag

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10198
  ath
  Medlem

  Vedr arbejds wekkend og frivilligt arbejde.
  Vi har i vores forening besluttet at lave en arbejds wekkend ,vi har besluttet at det skal være frivilligt om man vil deltage og som det plejer er det tordenskjolds soldater der møder op og det er også fint nok vi plejer altid at ha en hyggelig dag når der skal udføres noget frivilligt arb. Og som altid i de foregående år så dem der deltager de hygger bagefter med en gang grill pølser og drikke som afslutning på dagen som foreningen har betalt det drejer sig om ca 5-600 kr.
  Nu er problemet så at vi har fået ny kassere i foreningen og han vil ikke betale for sådan et arrangement. Er der nogle klare regler for hvad foreningen må og ikke må i sådan et tilfælde, jeg mener bare at man hidkalder folk til en arbejds dag ulønnet så kan man da godt byde på en omgang grill mad på foreningens regning i sidste ende nyder alle andel haverne jo godt af at udgifterne på div gartnere og håndværkere holdes nede. Det skal lige siges vi skal bare luge bede vaske flagstang rense fliser.

  MvH
  ath

  #10985
  molan
  Deltager

  Det er op til bestyrelsen at vedtage udgifter og ikke op til kasseren. Men hvis udgifterne ikke er godkendt af bestyrelsen, gør kasseren ret i at afvise udgifterne uanset at det er urimeligt idet at i “plejer” at gøre sådan.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt