Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Gulv ødelagt grundet fugt. Hvem skal betale?

Hej,

Skal jeg selv finansiere nyt gulv i min andel (stueetagen), når skaden i gulvet skyldes fugt fra kælderen?

Vores svar fra

Hej,

Den indvendige vedligeholdelsesforpligtelse i andelsboligforeninger omfatter almindeligvis udskiftning af gulvene, men hvis behovet for udskiftning skyldes, at der er fejl på ejendommen, som gør at kælderen er uforventeligt opfugtet må foreningen betale. Dette navnligt, hvis der er egentlige skader på ejendommen, som opfugter kælderen og foreningen ikke tager initiativ til at afhjælpe disse skader.

Mvh Erik Matthiesen
Advokat (H)
Erma@advodan.dk

Erik Matthiesen
Om forfatteren Jeg er advokat hos ADVODAN Helsingør og har i en årrække rådgivet om spørgsmål omkring andelsboligforeninger og om køb og salg af andelsboliger. Ligeledes har jeg speciale i retssagsbehandling, i hvilken forbindelse jeg har møderet for Højesteret. Jeg fører eksempelvis retssager om mangler ved andelslejligheder, hvilke retssager oftest føres med omkostningsafdækning via klienternes retshjælpsforsikring.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.