Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Kan man blive forhåndsgodkendt til et andelsboliglån inden en fremvisning?

Hej,

Jeg går og leder efter en andelsbolig og ved, at det handler om at slå til hurtigt, når man har set boligen. Er det muligt at få en forhåndsgodkendelse fra banken inden man overhovedet ved om man vil købe boligen? Hvordan skal jeg håndtere de situationer?

Vores svar fra

Hej,

Tak for dit spørgsmål.

Du kan godt få en forhåndsgodkende af specifik andelsbolig inden handlen bliver aktuel, det forudsætter selvfølgelig at banken får en anslået købspris og indblik i foreningens økonomi, hvis vi ikke kender til den i forvejen.

Lasse Krøjsfeldt Nygaard
Om forfatteren Lasse Krøjsfeldt Nygaard har de sidste 8 år været boligchef hos Danske Bank og er specialist i finansiering af andelsboliger. Han har beskæftiget sig med lån til andelsboliger i mere end 23 år og har også fungeret som bankrådgiver for en lang række andelshavere. Har du brug for viden om et andelsboliglån kan Lasses team af andelsboligspecialister kontaktes på andelsbolig@danskebank.dk.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.