Vedligeholdelsespligt

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21034
  Nicklas
  Deltager

  Hej alle,

  Jeg sidder med et problem i forhold til vedligeholdelsespligten på låsen i min hoveddør. Den er faldet ud af døren og skal derfor udskiftes. Jeg har læst her på siden https://www.andelsportal.dk/guides/ansvar-vedligeholdelse-udskift/ at foreningen har vedligeholdelsespligten for låse i døren, men administrator siger at dette ikke er korrekt.
  Der står intet om vedligeholdelsespligten af låse i vores vedtægter og derfor henviser hun mig til lejelovens paragraf 20, som kort sagt siger at al vedligeholdelse og udskiftning af låse påhviler lejeren.

  Jeg er for det første ikke lejer, og for det andet står der ingen steder i vores vedtægter at lejeloven finder anvendelse i forhold til vedligeholdelse.

  Er der nogle gode råd til hvordan jeg kan tackle problemstillingen her fra? Jeg er klar over at omkostninger jo ikke er enorm, men det er en af de sager der er gået hen og blevet principiel for mig. Ved stiftelsen af foreningen blev det gjort klart at man ikke selv kunne skifte sin hoveddør (af hensyn til varmeudslip), da dette er foreningens ‘domæne’, så det irriterer mig grænseløst at når der så er en omkostning vedr. hoveddøren, så er det alligevel mig der skal holde omkostningen.

  Håber der er nogle der er skarpe på dette måske lidt ‘ligegyldige’ emne.

  De bedste hilsner

  Nicklas

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt