vedligeholdelse

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10130
  luna.1969
  Deltager

  Hejsa
  Jeg prøver lige igen og dejligt i fik fjernet alt det spam 😉

  Jeg ville høre om nogen kan svare på, hvad man kan gøre vis man ikke for vedligeholdt, her snakker jeg om et skur samt en carport.. vores formand bliver ved at snakke udenom..han mener vi selv skal gøre det for egne penge.. men i vores vedtægter stor foreningen skal. vi har endda haft det oppe op generaldmøde og det er vedtaget de skal gå rundt og se hvad det skal ordnes og sørger for det bliver lavet.. jeg har hul i taget på carport en tagrende som bare hænger og kan intet have stående i skuret uden det bliver ødelagt grundet det regner ind allesteder.. jeg har ledt og ledt men kan kun finde noget om at vis jeg misvilligholder må de tvinge sig adgang og bestille håndværker på min regning.. burde det ikke gælde begge vegne??
  Ved man tit for gode svar herinde så på forhånd tak 😉
  Vh Luna

  #10880
  luna.1969
  Deltager

  Hejsa.. ved ikke om denne bare ikke kan svares på.. eller fordi ingen ved noget.. 🙁

  #10892
  molan
  Deltager

  Nu er forenige jo ejeren og hvis ejeren har det vedligsoldesmæhsige ansvar så er det ejeren vudring om hvornår vedligehold skal findes der som er afgørrende.

  Kan godt være det Burde gælde begge veje, men det gør det ikke fordi du ikke er ejeren, men det er foreningen.

  Du skal derfor igennem bestyrelsen og hvis de ikke vil, så igennem generalforsamlingen evt. indkalde til en ekstraordinære om nødvendigt.

  #10893
  luna.1969
  Deltager

  Hej Molan.. mit problem er det har været vedtaget på generalforsamlingen, at bestyrelsen skulle gå det igennem.. har de gjort men formanden siger mit ikke trænger, trods det regner ind mellem bræderne ogde er gået løse og en tømmer har sagt det burde skiftes.. kan ikke være rigtig man har et skur, man ikke kan have ting i grundet det regner ind.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt