Vandinstalation ikke godkendt af andelsforening

 • Dette emne har 2 svar og 3 stemmer, og blev senest opdateret for 8 år siden af molan.
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10076
  littensporon
  Medlem

  Har fået byggetilladelse fra kommunen og fået godkendt fuldmagt af andelsforening, hvori der er en nøje beskrivelser af baderum og af vandinstallationer. det inkluderer henvisninger, anvisninger ifh til dansk standard og bygningsreglementer, og også rørenes og stigestrengenes materialer skulle være iorden før godkendelsen. Nu er håndværkeren med brug af autoriseret vvs’ser, gået igang og langt rør og unidrain ned før støbning. Nu har to af besyrelsesmedlemmer fra Andelsforening kigget på vandinstallation, som påkrævet i vedtægter. De vil ikke godkende vandinstallation. Der står i vedtægter at bestyrelsen godt kan nægte vandinstallationer. Jeg har fulgt de standarder jeg har sort på Hvidt i fuldmagt og byggetilladelse. Jeg har Gennemgået vedtægter og ansøgninger en ekstra gang. Der er intet sted hvor der står at det er påkrævet at alle rør skal være frithængende under loft. altså udover almindelig standard og det der er beskrevet og godkendt i fuldmagt og byggetilladelse. Jeg kan godt forstå andelsforeningens bekymring omkring svamp. Men Hvor står jeg som andelshaver, hvis det ikke står sort på hvidt i vedtægter eller fuldmsgt? Som forbruger føler jeg mig snydt. jeg laver jo ikke nyt badevæerelse hver dag og det er det dyrelste rum at installere. håndværkeren er dygtg og ved hvad han laver. Kan jeg søge nogle form for dispensation økonomisk evt? Det koster jo at lave disse ting. Jeg for en større udgift til baderum nu end jeg havde regnet med.

  #10781
  nd
  Deltager

  hej
  her i vores land er det Byrådet via forvaltningen der er myndighed ved alt bygnings arbejde.
  Hvis bestyrelsen via vedtægter gør sig selv til denne myndighed .så er dette i strid med dansk lovgivning .Og du skal stille forbehold om at bestyrelsen holder dig fri for alle omkostninger

  #10784
  molan
  Deltager

  Det eneste som er interessant her er, er du gået i gang inden du har fået en godkendelse fra bestyrelsen eller er din såkaldte fuldmagt en godkendelse?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt