Valg til betyrelsen

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9882
  omantho
  Medlem

  Som formand for betyrelsen,og valgt for anden gang med en 2 års periode er jeg interesseret i, at der er så mange kandiater som mulig, også som alm. bestyrelsesmedlem, som er valgt for 1 års periode.
  men her har vi et problem, som så manghe andre abf., Det er utrolig hvad der kommer af dårlige undskyldninger, for ikke at gøre sin pligt! Derfor krævede jeg, som privat person, min. 3/4 ja stemmer, af de stemmme berettigede fremmødte. Jeg fik 100% opbakning.
  Hvis ikke der er kandidater til næste valg, men fortsat undskyldninger af øvrige andelshavere, vil jeg kræve et max skattefrit vederlag, samt diverse forbrugsomkosninger dækket ind.
  Når man køber sig ind i en andelsboligforening, siger man også ja til et fælles samarbejde på godt og ondt, hvilket jeg har givet udtryk for, over få de der er gode til at finde undskylninger. Min holdning er også, at den der har evnen, har også pligten!

  #10259

  Hej omanto.
  Det er vigtigt hele året igennem at forsøge at gøre medlemmerne interesseret i foreningsarbejdet ved at få dem til at tage stilling til forskellige ting i andelsforeningsregi. Oplysning om mangt og meget får tit folk til at engagere sig. Hvis andelshaverne kun bliver kontaktet en gang årligt, når der er generalforsamling, møder de måske op, men engagerer sig ikke. Nyhedsbrev en gang om måneden, hjemmeside med spørgsmål og svar, byttekasse og meget andet kan måske også bruges.
  Venlige hilsner Nikole Hande

  #10260
  omantho
  Medlem

  Hej Nikole Hande
  Her har jeg jævnligt giver info, og lavet nyhedsbreve i form af “tidsskrifter” bemærk det er i flertal! med budskaber, men jeg tror nu, at de er blevet lidt forkælet, de tror det hele bare kommer i postkasserne eller pr, mail. De bliver på ingen måde kontaktet her, kun til den ordinære generalforsamling. Jeg har nærmest forkælet dem!
  Jeg håber at der er nogen i foreningen som læser dette!jeg må finde en løsning, for i længden er det ikke holdbart!, for mig har alle en pligt, til at aktivere sig eller bare at give lyd fra sig, som ansvarlig andelshaver!
  Mvh
  Orla Munk Anthonisen
  “omantho”

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt