Uenighed med vurderingsmand/forening

 • Dette emne har 1 svar og 2 stemmer, og blev senest opdateret for 8 år siden af molan.
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10079
  querico
  Medlem

  Jeg er kommet i uenighed med min forening og vurderingsmanden, grundet forskellige fradrag på mit badeværelse og min underbos, som er identiske og renoveret på samme tid.
  Jeg mener ikke, at jeg kun skal have 20.000 kr. i fradrag, når han får 65.000 kr.
  Jeg opdagede forskellen, da jeg fandt min underbos annonce på boliga, hvor hans vurderingsrapport også ligger.
  Jeg sendte en mail til vurderingsmanden, som har givet mig dette svar:

  Der er en ganske logisk forklaring på prisforskellen i jeres badeværelser.
  Dit badeværelse er vurderet i henhold til andelsboligforeningens beslutning om at alle badeværelser, der var renoveret i forbindelse med stiftelsen blev sat til kr. 25.000,-, hvilket også er sket i din lejlighed.
  Underboens lejlighed/badeværelse er øjensynlig solgt efter stiftelsen af andelsboligforeningen, og i disse tilfælde har foreningen besluttet at eventuelle forbedringer i lejligheden herunder nyere badeværelser skal medgå til den fulde pris selvfølgelig minus afskrivninger. I disse tilfælde har jeg fra andelsboligforeningens side modtaget et byggeregnskab og vurderingen er udformet i henhold til disse.
  Så du har ret i at der er forskel på beløbene, og jeg forstår også godt at du undrer dig. Men vurderingerne er udført i henhold til de beslutninger, som er taget i andelsboligforeningen.

  For mig giver ovenstående ikke mening, og slet ikke når der på min vurderingsrapport står ? ved år (og 2003 på min underbos) samt forskellige beskrivelser.
  Begge lejligheder har skiftet hænder efter stiftelsen.
  Mit spørgsmål går på:
  Er dette lovligt? Eller kan jeg få en vurderingsmand ud, som kan lave en vurdering uden hensyntagende til gamle vurderingsrapporter?

  #10786
  molan
  Deltager

  Vurderingsmanden gør sit arbejde udfra det han har fået spcificeret.
  Du kan altid bestride vurderingen og få lavet en uvildig vurdering selv, men du skal muligvis i boligretten for at få din vurdering gjort til den gællende – har skal du jo overbevise retten om din sag.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt