Udlevering af informationer

 • Dette emne har 3 svar og 2 stemmer, og blev senest opdateret for 10 år siden af molan.
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9967
  Infosol
  Medlem

  I forbindelse med at jeg ønsker at optage et privat lån, har min bank udbedt sig en kopi andelsboligforeningens pantebrev på lån. Dette har bestyrelsen nægtet at udlevere. Er det lovligt og hvad kan jeg gøre. Jeg får ikke det ønskede lån unden at kunne redegøre for min privatøkonomi.

  #10524
  molan
  Deltager

  Jeg er ikke med, hvad for et pantebrev på lån, andelsboligforeningens lån?

  #10525
  Infosol
  Medlem

  Andelsboligforeningens. Der er bl.a et renteswop involveret +, kom det frem ved sidste generalforsamling, en klausul omkring refinansiering hvert andet år. bestyrelsens kommentar til det sidste var – “det var vist nok noget der stod med småt i låneaftalen”.

  #10526
  molan
  Deltager

  Hvis det privat lån er med sikkerhed i andels, så skal banken kunne få indsigt i andelsboligforeningens økonomi, de du jo hæfter for en del at den gæld.
  Din gældspost fra andelsboligforeningens gæld skal medregne når de vurdere din økonomi. Så ja, de skal vide det. Men om de lige præsis får en kopi af pantebrevet eller om de nøjes med at få alle de relevante informationer fra bestyrelsen/administrator, er lidt hips om haps.
  Det der ligger fast er, banken skal have informationerne og andelsboligforeningen skal kunne oplyse dig om de betingelser som banken skal bruge, hvordan, må I så finde ud af.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt