Tilbageholdelse af penge.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19708
  Bnam
  Deltager

  Jeg har for kort tid siden sat min andelsbolig til salg, hvor jeg før salget var nødsaget til at få den vurderet af andelsforeningens vurderingsmand.
  Det kostede 3000kr. og han vurderet “fejl og mangler” for ca. 12.500kr.
  Da jeg ikke har tid eller råd for at få udbedret de mangler, sagde jeg at administrationen at de blot kunne slå det af købsprisen.

  Her kommer problemet.
  Der er fundet en køber og den totale værdi er 72.000 kr, hvoraf de 12.500kr. er trukket fra og de har sat salgprisen til 63.750kr (har købt nye hvidevarer mm. så får lidt retur i værdien).

  Nu fortæller administrationen mig, at de ud af de 63.750kr vil tilbageholde 20.000kr, hvis der skulle være fejl og mangler som køber indberetter.
  Hvorfor jeg så spørger ind til betalingen af vurderingsmandens arbejde, OG nedslag af totalprisen, hvor svaret er: ” en vurderingsmand tjekker ikke under/bag sofaer mm.”
  Men som jeg forklarede administrationen, at jeg jo har betalt ham 3000kr.

  Jeg vil blot vide, om det er korrekt det der sker og hvorfor man da er tvunget at få en vurderingsmand ud for så mange penge og alligevel holder de alle de penge tilbage selvom værdien af lejligheden bliver trukket med 12.500kr.

  På forhånd tak.

  #20961
  oesterbroab
  Deltager

  Mellem køber og sælger kan man godt få indført i aftalen at der ikke skal tilbageholdes penge. Men ellers er det helt standard/formalia at der laves tilbagehold.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt