skimmelprø​ve

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10144
  piden
  Medlem

  Hej.
  Jeg håber der er nogle der kan svar på dette spørgsmål, vi har fået lavet en skimmel prøve af vores kældervægge af et firma.
  Vi har fået lavet 3 prøver hvor de 2 var negative og den sidste var der en meget lille udslag på, hvilket var så minimalt at det var hvad man måtte forvente i en kælder og uden større betydning.

  Det skal lige siges at vi har en arkitekt med indover da det er i forbindelse med noget renovering af bygningen, og efter prøverne har vist negative vil arkitekten nu ha taget en luftprøve af kælderen hvilket vi synes virker noget underligt da podningerne var negative.

  Jeg har læst lidet om den luftprøve de vil tage og efter hvad jeg kan læse mig frem til så er det meget sjældent at man tager den slags prøver, og ligeledes er prøven forbundet med en hvis usikkerhed.
  Reference:. http://www.skimmel.dk/For%20driftspersonale/Skimmelsvampe%20%E2%80%93%20m%C3%A5ling%20og%20analyse.aspx under Luftanalyser

  Er det overhoved relevant at få taget sådanne en prøve efter jeres mening? vi er lidt bange for at arkitekten har en bagtanke og det drejer sig om at man gerne vil tjene lidt flere penge, da sådanne nogle prøver ikke er helt billige at få lavet.

  Det skal lige siges her til sidst at før renoveringen havde vi en byggesagkyndig ude og inspicer kælderen uden anmærkninger.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt