Referat fra Generalforsamling anvendt som regelsæt

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10154
  Sommer
  Medlem

  Hej

  Er det “lovligt” for en bestyrelse at anvende en beslutning der er gjort på en genralforsamling for år tilbage, som regelsæt?

  Eks. hvis man på en genralforsamling er blevet enige om at alle bør have en dørmåtte der er sort. Dette er man blevet enige om får 5 år siden, men det er ikke blevet tilføjet til vedtægterne, men blot godkendt på generalforsamlingen. Dette kan vel ikke henholdes efterfølgende, eftersom det ikke er blevet tilføjet til vedtægterne?

  #10902
  nd
  Deltager

  hej.
  Svaret må være JA.
  Det skal nok ikke stå i vedtægterne ,men kan du ikke finde det i husorden ((hvis jeg var dig ville jeg stille forslag om at alle dørmåtter skulle være grønne i sommer halv året ,og bankes om fredagen kl 15.oo,,, så ville forslaget nok falde))
  nd.

  #10903
  Sommer
  Medlem

  Hej

  Du vil altså mene at alle beslutninger som er taget på en generalforsamling, er gældende og det vil være op til ny andelshavere at indhente referater fra år tilbage for at sikre sig at de ikke hæfter for noget år efter de flytter ind, grundet det som foreningen, som den har set ud den gang, besluttede?

  Det er vel derfor man har vedtægter og husorden, så man har et samlet dokument at forholde sig og ikke skal gennemlæse referater fra foreningen blev oprettet?

  Det var et tænkt eksempel 🙂

  #10904
  nd
  Deltager

  Hej
  Nye andelshaver skal læse den vedtægt og husorden de har fået udleveret ,på sidste side af disse skal der stå hvor når der er vedtaget ændringer, som det du beskriver (dørmåtter). Generalforsamlingen er og bliver den højeste myndighed ,det er bestyrelsens ansvar at få tilrettet såvel vedtægter som husorden når og hvis der vedtages noget på en generalforsamling .
  nd

  #10905
  Sommer
  Medlem

  Hej nd

  Mange tak for svar.

  /Sommer

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt