Mangel ved køb af andel og bestyrelse, der ikke vil overholde vedtægter

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #30998
  Diana S
  Deltager

  Hej
  Jeg har overtaget et andelsrækkehus 1/12/2021 og opdagede 2 mangler svarende til K3 i en tilstandsrapport inden for de 14 dage fra overtagelse, der står i vedtægterne
  Den ene er manglende vedligehold af fuger. Den har jeg allerede en dialog med sælger omkring. Den anden er et afløb, der fra etableringen af rækkehuset er lavet ulovligt. Denne påhviler ifølge vedtægterne Andelsforeningen.
  Nu er vi så der hvor bestyrelsen er utilfredse over at jeg har opdaget manglen og udbeder en udbedring i takt med at den anden udbedring også skal finde sted og faktisk ikke vil samarbejde.
  Bestyrelsen vil have taget det op på en generalforsamling om det ulovlige afløb, som er i alle husene (og faktisk blev opdaget for år tilbage af formanden, men ikke korrigeret) skal udbedres eller ej.
  Iflg vedtægterne tilhører alt inden i væggene og gulvet andelsforeningen og derfor er det deres ejendom.
  Hvis såfremti fald at de vælger at udbedre afløbet, vil de max udbedre 1 kvm af gulvet på 5 kvm og ødelægger dermed den gulvvarme, der er støbt ned (som sjovt nok ligger over hele gulvet og ikke kun uden om bruseområdet) og dermed eliminere gulvvarmen, selvom det er en egenskab, de fjerner hos mig og ikke nødvendigvis fra de andre rækkehuse. Det skal sige at mit rækkehus alene er opvarmet af elvarme – også på badeværelset.
  Kan og må de nægte at udbedre ulovligt afløb?
  Kan og må de fjerne en egenskab fra 1 rækkehus og ikke de øvrige?
  Hvad kan jeg gøre?
  Med venlig hilsen
  en helt ny andelshaver

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt