mangel i andelsbolig

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9931
  karinalp
  Medlem

  Hej jeg håber virkelig jeg kan få lidt hjælp jeg er 1 gangs køber af en andelslejlighed! jeg har overtaget den 1 April. Jeg har giver 350.000 og købt den som beset kalder man det vist! den er for ca 6 mdr siden vurderet til 540.000 men da market er som det er kan man ikke så nemt få den pris! Jeg får så nøglen og opdager hurtigt nogen forskellige ting! Bla så er der et hul i underpladen i køkkenskabet! det har jeg ikke kunne se da der har været ting i skabet! jeg høre fra sælger jeg jo bare kan ligge en plade over! jeg mener jo det er en halv løsning og ikke kan være mit problem? men det er næsten det mindste problem! Ringeklokken virker heller ikke! det har jeg heller ikke vist! det mener de os jeg bare kan købe en ny for 128kr i harald nyborg! nånå!! Men det værste er at i stuen har de haft et skabs ligende ting hængende og hvad de har lavet vides ikke men de har nok ikke kunne få skruerne ud så dem har de valgt at skære over! så nu sidder der skruer i væggen som er skåret over! og man ikke bare kan skrue ud! jeg har snakket med en mure der siger man er nød til at lave et hul omkring skruen ( der er 5 tilfælde) og så få den ud på den måde men fordi der er filt på væggen så vil han også mene der skal helt nyt af det op når hullerne er lappet og det nemt løber op i nogen tusinde i pris” jeg har nu fortalt sælger hvad status er og hun er selvføldelig ikke int i at betale så vil selv komme og lave det?! jeg har spurgt om vi ikke kan få en vurderingsmand ud og kigge på tingende så er der jo ingen af os der afgør det! og det får jeg afvide jeg bare selv kan betale! Men kan det være rigtigt når det er 6-8 mdr siden der har været en vurderingsmand ude? og kan det være rigtigt at de selv bare skal ha lov at komme og lave det når de har haft over 1 mdr til dette? Jeg prøver bare at finde ud af hvor jeg står! formanden fra foreningen har set fejelene og har tidligere idag mailet at vi selv skulle prøve at finde et beløb inden på næste mandag.! Jeg ved inderligt ikke hvad jeg skal stille op! vil jo bare gerne have en vurderingsmand ud men det mener de ikke er nødvendigt når jeg har fået lejligheden til under andelspris! jeg føler bare foreningen er meget inspist og alle kender alle og de har et super godt forhold til sælger! så de er på hendes side?! HJÆLP…. Mvh Karina

  #10378
  omantho
  Medlem

  Hej karinalp!
  Kan forstå det sådan, at der ikke har været en mægler med i handel. og heller ikke, at der er udarbejdet en købsaftale, med diverse oplysningspligter for køber, og der ikke har været udarbejdet en synsrapport fra bestyrelsen, hvor begge parter har været til stede. Du nævner heller ikke foreningens vedtægter eller henviser dertil, hvad står der i. Begrebet købt som beset, frasiger ikke sælger for et ansvar for skjulte fejl! Du har et problem, og jeg vil anbefale dig, om at søge juridisk bistand, evt. via portalen her “ekspertpanelet”
  Bestyrelsen lever ikke op til sit ansvar, ud fra det du beskriver her.
  Held og lykke
  mvh
  Omantho

  #10380
  Daniel
  Medlem

  Hej Karinalp
  Som regel tilbageholder foreningen et mindre beløb ved salget af en andelsbolig som kompensering for eventuelle fejl der måtte være, når du har gennemgang med bestyrelsen.
  Herefter tager bestyrelsen det op til overvejelse om de fejl og mangler der eventuelle måtte være, i forhold til den stand en andelsbolig nu skal afleveres i, er reelle eller ej, og kompenserer derefter dig for det arbejde der måtte skulle udføres, såfremt der ikke har været noget ved gennemgangen så vil depositummet tilfalde sælger og du har intet krav efterfølgende på erstatning.

  #10382
  Hanne12
  Deltager

  Hej Karina,
  Synes du skal søge juridisk bistand – desværre, men det lyder jo ikke til at bestyrelsen er objektive og er sin opgave voksen.
  Hvor hører man bare det igen og igen.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt