Maj nummeret af Andelsbolig Nyt

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9935

  I ovennævnte nummer er temaet bl.a. om maksimalpriserne har en berrittigelse. Det mener ABFs direktør Jan Hansen. Det er jo ikke udbud og eftersoørgsel, der bestemmer markedet. Det er kun udbuddet der bestemmer, idet maksimalpriserne sætter en stopper for efterspørgslen. I den forening, hvor jeg er formand, har 2 andelshave på et tidspunkt fået tilbudt større beløb for deres andelsbolig, end de iflg. maksimalsprisen måtte tage. De måtte derfor vinke farvel til nogle ekstra penge, som i situationen kunne have været velkomne, og som køberne gerne ville betale.
  Jeg er helt ening med formanden for Dansk Ejendomsmæglerforening, Steen Winther-Petersen, at maksimalpriserne burde afskaffes. De tjener intet formål.
  Hans Haustein
  Jels i Sønderjylland

  #10390
  omantho
  Medlem

  hej Hans Haustein!
  Jeg er også ubetinget enig i, at det med en max pris, uanset hvilken model man bruger, for beregningen, hører fortiden til. Jeg er selv formand for an Ab., og jeg og bestyrelsen er enige i, at en andelshaver skal have retten til, at modtage den pris der max kan opnåes. Det er det man kalder for markedsværdien på et hvert tidspunkt, præcis som salg af anden fast ejendom!
  Det er en kendt sag, at ABF ikke har samme opfattelse, derfor bruger vi heller ikke deres std. vedtægter! Men så længe loven er som den er, så må vi følge den, og gør det selvfølgelig også, og derfor bruger vi den beregningsmodel model der handler om anskaffelsesprisen plus dok. for forbedringer.
  Mvh
  Omantho

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt