Kørsel på traktor og kravlen på stillads

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22667
  Stefan Z
  Deltager

  Min søster er en dame på 67 år. I hendes forening er der kommet ny bestyrelse og ny formand for “parkudvalget”. Den nye parkudvalgsformand har fået den geniale idé, at ALLE skal op i foreningens traktor mindst een gang i løbet af sommersæsonen, for at slå parkens græs. Min søster har ikke kendskab til, indsigt i, evner for eller lyst til, at lære at køre traktor.

  Husene i foreningen skal kalkes udvendig. Dette har man valgt selv at gøre. Det kræver, at ALLE i foreningen tager en tur på stilladset, med kalkspand og børste og fanden og hans pumpestok. Min søster har ikke kendskab til, indsigt i, evner for eller lyst til, at lære at kravle på stillads i en alder af 67 år.

  Hvis min søster ikke kører ræs i parken på traktoren og bestiger stilladset, med livet som indsats, mener parkudvalgsformanden og resten af bestyrelsen, at de kan idømme hende en bøde for hver forseelse, svarende til det beløb der tidligere er brugt overfor andre, ved udeblivelse til fællesarbejde i parken.

  Det er ikke indskrevet i vedtægterne, det har ikke stået i købskontrakten, det har ikke været til afstemning på generalforsamlingen.

  Spørgsmål: Skal min søster sætte livet på spil eller nægte at køre og kravle. Og hvordan forholder hun sig, hvis hun idømmes en bod af bestyrelsen?

  #22707
  nd
  Deltager

  Hejsa !
  Det er godt nok en super smart parkudvalgsformand din søster der har fået sig ?. Det her kan løse på mange plan.
  1 == gå til den gratis ret/advokat vagt i jeres kommune, og lade dem skrive til ham formanden, så er den sag løst.
  2== Eller gå i krig med sådan en fyr !!! for det første en bestyrelse kan og må ikke udskrive bøder for noget som helst , man kan på en generalforsamling vedtage et gebyr men alle skal stemme for et sådan forslag. Inden man går i gang med at slå græs eller kravler på stilladset og udføre maler arbejde , skal der laves en forsikring på alle som deltager. En arbejdsskade forsikring på 10 til 20 personer vil havde en pris der overstiger hvad det vil koste for at få det græs slået
  venligst
  nd

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt