Inddragelse af tørreloft til lejlighed

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #29535
  PeterJorgensen
  Deltager

  Vi er en andelsforening bestående af to opgange i en gammel ejendom på indre Vesterbro, med uudnyttet tørreloft hele tagetagen.

  Flere af vores andelshavere har ytret ønske om at inddrage tørreloftet over deres lejligheder, og det ønske er vi som udgangspunkt mere interesserede i at imødekomme.

  Vi er meget glade for beboerne i foreningen, og ønsker at alle skal blive boende så lang tid som muligt. Samtidig ser vi værdi i at udnytte arealer der ikke bliver brugt til beboelse til gavn for andelshaverne. Og i stedet for at lægge flere lejligheder sammen i foreningen tænker vi ud af boksen, så flere kan få glæde af de efterhånden sparsomme m2 København har at tilbyde.

  Men vi er i tvivl om hvordan vi skal bære os ad.

  Vi har rådført os hos naboforeningen der har gjort det samme. De bekostede opførelsen af “rå-rummet”, dvs alt hvad der skal til for man kan flytte ind, isolering, vægge, brandsikring. Det er en større udskrivning, men vi kan forstå på det hele at det “tjener sig hjem”. Spørgsmålet er bare – hvordan? Er det fordi der sker en værdiforøgelse af hele ejendommen som kommer til gavn for alle? Eller er det fordi at der kommer mere boligydelse i kassen? Andre?

  Er der nogen der kan skabe klarhed over dette?

  Hvis du/i har andre forslag mulige konstruktioner må i meget gerne komme med dem her.

  P.b.v.
  Peter

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt