Hvem har ansvaret?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10051
  Mapei
  Medlem

  Hej alle,
  I min taglejlighed har jeg fire gamle skråvinduer, som på trods af deres alder, fungerer mekanisk. Imidlertid oplever jeg ved regnvejr, at det regner ind i min stue og løber ned ad væggene. Zinkindfatningerne rundt om alle vinduerne er medtaget og hullede flere steder og jeg er sikker på, at de alle trænger til at blive repareret/udskiftet.
  Jeg har gentagne gange gjort bestyrelsen opmærksom på problemet, men lærte ved seneste GF, at man i bestyrelsen ingen intentioner har om at udbedre problemet. Man mente, at man allerede havde spenderet rigeligt på min lejlighed i forbindelse med genopretning, da en tagsten havde revet sig løs og det regnede ind i min stue over to måneder. Det står måske allerede mellem linjerne, at bestyrelsen og jeg ikke er bedste venner.
  Ét bestyrelsesmedlem mente, at jeg selv burde foranstalte udbedring, fordi han selv havde foretaget sig en masse tætning med sine lodrette vinduer på 1. sal.
  Vedtægterne regulerer ikke spørgsmålet specifikt. De er standardvedtægter, hvori de blot nævnes, at andelshaveren er pligtig at vedligeholde vinduerne indvendigt.
  Er det ikke rimeligt, at forvente, at foreningen påtager sig ansvaret for udbedring af udvendige zinkindfatninger?
  Mvh. og på forhånd tak.

  #10750
  molan
  Deltager

  Efter standardvedtægterne er det rigtig nok forenigen som forestår for den udvendige vedligeholdes og dermed også zinkindfatningerne.
  Skade som følge af mangelfuld vedligeholdelse fra forenings side, kan føre til erstatningskrav hvis forening har handler groft uforsvarligt og du får følgeskader.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt