Gener fra naboer og ligeglad bestyrelse

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14053
  marie
  Deltager

  Min kæreste bor i en andelsforening på Nørrebro. For ca 6 mdr siden flyttede en kvinde ind ovenpå – en veninde til en i bestyrelsen der kom ind uden om køen. Hun har to små drenge og en kæreste. Der er tydeligvis problemer med drengene for de slås og skriger som man aldrig har hørt det før. Moren gør tydeligvis ikke noget for at dæmpe dem. De starter kl 6 om morgenen – også i weekender. Og hele natten knalder de to kærester som om det var Tarzan og Jane – uden naboer. Min kæreste kan nu kun sove med ørepropper og jeg kan slet ikke sove der – hvilket påvirker vores forhold.
  …jeg er normalt ikke sart – bor i kollektiv med både børn og folk der knalder – men det her overgår alt!
  Desuden smider de cigaretskodder ud af vinduet så de lander overalt i gården og på gaden og i barnevognen til et andet par i bygningen.
  Vi har talt med dem flere gange, men de virker fuldstændigt ligeglade. Nu vil vi skrive et brev til bestyrelsen. Problemet er bare at vi ikke har tillid til bestyrelsen – de er alle fra samme familie og har heller ikke lyttet i andre sammenhænge (fx, ved andre beboeres klager over forfordeling af julepynt) og vores overbo er som sagt veninde til datteren i bestyrelsen. Kan man melde en bestyrelse for svigt? Og hvad gør man uden at få dem alle på nakken?!

  #14989
  JanusKnudsen
  Deltager

  Ja det lyder noget trist.
  Det er klart at hvis bestyrelsen beviseligt har omrokeret på ventelisten så er der jo 100% tillidsbrud og I som beboere skal indkalde til ekstraordinær generalforsamling med henblik på mistillidsvotum.

  Såfremt du/ I ikke kan overbevise de øvrige beboere om de grumme forhold så er det jer der sidder med problemet og I skal overveje om andelsboligforeningen er noget for jer.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt