El-rapport

Tagget: ,

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #28579
  KW2015
  Deltager

  Jeg skal sælge min andelsbolig og har i den forbindelse rekvireret en ny el-rapport.

  Da jeg flyttede ind i august 2017 var der også lavet en el-rapport hvor der var fejl og mangler. Der var afsat 5000,- til udbedring af dette (tilbud fra fimaet, der lavede rapporten), hvilket var et krav til køber at få gjort. Dette fik jeg gjort fra samme firma som havde lavet el-rapporten, hvorpå arbejdet er beskrevet som “udbedring af fejl og mangler ift. el-rapport” – herefter sendte jeg fakturaen for dette til bestyrelsen.

  I den nye rapport jeg nu har fået lavet er der igen fejl og mangler. Det er et andet firma som står for el-rapporten, et firma som foreningen har brugt flere gange ift. salg. Tilbuddet til at udbedre dette er ca. 10.000,- (inkl. moms). Der er ikke lavet noget el andet det beskrevet overstående i den periode jeg har boet der. De nye fejl og mangler består i at kanalen el’en er trukket i, i entréen er i plast og med løse ledninger og samlemuffer. Dette er noget der har været der da jeg overtog lejligheden også, hvilket jo kun kan betyde, at den er gået igennem med det tidligere og sikkert også flere gange.

  Er der nogle der kan fortælle mig, om jeg har nogle rettigheder ift. dette? Eller er det mig som sælger som står for at skal udbedre det eller at evt. fratrækkes vurderingen?
  Eller generelt hvordan jeg bør/skal forholde mig til det?

  På forhånd tak!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt