Chikane fra 2 naboer

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9916
  tarzan
  Medlem

  Undertegnede har boet siden år 2006, Min mand startede som formand da han har siddet i andre bestyrelser, og havde erfaringen. Der er så lige de to naboer, hvor vi med tiden på grund af deres adfærd og tilråb, forstod at det passe ikke ind i deres kram, de kunne ikke tåle min mands stil at være formand på.
  Så det endte med at min mand gik af i utide, oh de øvrige i bestyrelsen konstituerede sig.
  Så langt så godt, da atmosfæren ikke var så god passede vi os selv og regnede med at det ville går.
  Nu igennem 3år har de systematisk kørt terror på os, iform af at provokere vores hund,ved vi bliver overbegloet og grinet af når 1 af dem går forbi, når vi sidder på terressen, der er blevet smidt vejsaltklumper ind i vores hæk da min mand var hjemme opdagede han det, og derfor ved det var saltklumper, da han så efterfølgende konfronterede vedkommende med det fik naboen truende adfærd, for 2 dage siden da vi skulle i byen for at handle, skraber man sine bilruder af for is men bilen var startet
  da stod en af dem med et stk papir i hånden og råbte noget om at man kun må ha bilen i tomgang i et minut efter den nye lov,og det er kun overfor os, da jeg har ved et tilfælde at min nabo også holder i tomgang mere ind det minut.
  Vi har gået til Bestyrelsen, de siger at de kan ikke gøre noget ifølge vedtægterne,kan det være rigtig. Nu er det så anstrengt diskrimineren og krænkende at bo her. jeg har tænkt at tage disse ting op på generalforsamlingen vi snart skal have, jeg har tænkt advokat. hvad råder du mig til. Mvh S Pedersen.

  #10337
  omantho
  Medlem

  Hallo S. Pedersen!
  Situationen er ikke enestående! andre foreninger har også brodne kar, hvis det er hele sandheden du beskriver her! En betyrelse er demokratisk valgt, til at varetage medlemmermes flertalsinteresser, uanset om situationen ikke lige fremgår af vedtægterne. Vedtægterne kan jo ikke tage højde for alt her i livet.
  Men, der må være en grund til, at det er dig og ikke din mand, som udtrykker sig!
  Mvh
  Omantho

  #10349
  bfpg2000
  Medlem

  Hvad har det med sagen at gøre – at det er konen som skriver og ikke manden?
  I bedste fald kan jeg ikke komme til andet resultat, at det er et aldeles uvedkommende anliggende.
  Mvh
  Per
  bfpg2000.

  #10357
  omantho
  Medlem

  Det skal jeg forklare dig bfpg2000. Konen skriver at manden har været formand og har erfaringer. Derfor kunne det være interessant, at få det direkte fra hendes mand. Du kan evt. have ret i, at det måske ikke ændre beretningen! Men jeg finder det ikke “aldeles uvedkommende” at det blev beskrevet fra kilden!
  Og så stopper jeg her, da jeg fornemmer, at vi ikke kan blive enige i det spørgsmål.
  Mvh
  Omantho :=)

  #10430
  molan
  Deltager

  1.Mht. ”provokere vores hund, ved vi bliver overbegloet og grinet af når 1 af dem går forbi, når vi sidder på terressen.”
  Det er der intet at gøre noget ved, det er helt lovligt.
  2.”der er blevet smidt vejsaltklumper ind i vores hæk da min mand var hjemme opdagede han det, og derfor ved det var saltklumper, da han så efterfølgende konfronterede vedkommende med det fik naboen truende adfærd”
  Dette er ikke noget foreningen kan gøre noget ved, det skal anmeldes til politiet (men de kan næppe på den baggrund gøre noget).
  3.”for 2 dage siden da vi skulle i byen for at handle, skraber man sine bilruder af for is men bilen var startet da stod en af dem med et stk papir i hånden og råbte noget om at man kun må ha bilen i tomgang i et minut efter den nye lov,og det er kun overfor os, da jeg har ved et tilfælde at min nabo også holder i tomgang mere ind det minut.”
  Det er næsten rigtigt, Regulativ for brug af motoren i holdende motorkøretøjer § 1 Stk. 1 ”Motoren i et holdende køretøj – herunder knallerter – må ikke være i tomgang i mere end to minutter.”
  Det gælder naturligvis for alle, men det er KUN politiet som kan håndhæve loven. At din nabo ikke vil gøre noget mod andre end dig er sådan set bare ærgerligt. Dog, kan du næste gang, henvises din nabo til at henvende sig hos politiet da det er deres afdeling.
  Andelsforeningen kan intet gøre, bestyrelsen kan intet gøre og din advokat kan intet gøre. Mit råd er, lev med det eller flyt. Trist men sandt.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt