besked om man er indtrådt i bestyrelsen

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10202
  luna.1969
  Deltager

  Hej igen..
  Ville høre folks erfaring omkring:
  Jeg blev valgt som suppleant til vores gf. og jeg har nu erfaret at det ene bestyrelsesmedlem, har trukket sig ud af bestyrelsen. Burde jeg så ikke få besked om dette af formanden ? det er ca 14 dage siden hun trak sig og vi har desværre en formand som ikke kan døje mig, men det burde da ikke havde noget at sige ? eller er det meget normalt i de fleste foreninger.. I vores vedtægter står jo jeg træder ind med det samme.. men svært når man ikke høre fra de sidste 2 i bestyrelsen !
  V.h
  Luna

  #11002
  molan
  Deltager

  Burde jo, men det fik du så ikke. Det er meget normalt i de fleste foreninger, at kommunikationen er noget sløv, idet at der er tale om frivillige arbejder.

  Det vigtigste er dog at bestyrelsen ikke træffer beslutningen før du reelt er indtrådt, hvis de gør det, er der et reelt problem idet at de så har overtrådt vedtægterne.

  #11003
  luna.1969
  Deltager

  Tak for svaret Molan.. Ja øv de er sløve.. de har lige kostet foreningen 5-6000 om året de næste 5 år fordi de er sløve og ikke vil lade vores adminstrator lave sit arbejde.. vores forsikring steg ca 80 % og vi skulle have ny besluttede de,, men de ville selv og fik ikke gjort det til tiden.. dælme surt 🙁 ( var inden den andre trak sig.. men også en af årsagerne til hun trak sig fordi de bare gjore det over hoved på hende)
  Vh
  Luna

  #11901
  luna.1969
  Deltager

  Så er jeg her lige igen.
  nu står der en bolig og skal sælges, af omveje for jeg at vide at formanden nægter at underskrive købskontrakten.. men øø jeg er slet ikke blevet indformeret af formanden om der forligger en købskontrakt.. han har bare ringet til vores adms. og sagt de nægter og vil sende et brev. men han ville ikke sige mere.. men bør jeg ikke tages lidt med i dette ??? jeg er dog det 3 bestyrelsemedlem, selvom jeg ikke er blevet indformeget om det..

  Vh
  Luna

  #11904
  nd
  Deltager

  Hejsa.
  Nu er det vil sådan at en bestyrelse kan nægte at godkende en ny køber ! Men så skal de inden for en frist på tre uger skriftlig begrunde dette.
  Prøv at læse i jeres vedtægter der må stå et sted at andelsforeningen tegnes ad formanden og to bestyrelse mdl.
  Så har jeres formand selv besluttet at sådan er det , har han et problem, og dette skal du gøre det meget klart for ham .
  Hvis jeg var dig ville jeg trække mig fra bestyrelsen med den begrundelse at du bliver holdt uden for arbejdet i bestyrelsen. Derved vil han skulle indkalde til en gene.ralforsamling for at få valgt et nyt medlem, og her kan du så forklare hvordan det forholder sig i bestyrelsen.
  venligst
  nd.

  #11905
  luna.1969
  Deltager

  Der står en formand og 2 bestyrelsemedlemmer.. nu er det sådan det min datter som skal købe det.. jeg er ikke indblandet i handlen da hun er voksen .. de giver begrundelsen at jeg er indhabil.. og at fordi hun er min datter vil de ikke have hende ind… eneste grund de har givet ?

  #11913
  nd
  Deltager

  Hej igen
  Hvis du havde oplyst at det var din datter der var køber havde du fået et anden svar fra mig !
  Formanden har RET du er inhabil . Jeg vil anbefale dig at gå til formanden og låne hans # Håndborg for private Andelsboliger # Der vil du kunne læse alt om andelsboliger og hvilken ret og pligt du har som en del af bestyrelsen.
  (( Helt privat
  det svar din datter har fået holder igen steder))
  Dette bliver mit sidste input i denne trå.
  venligst
  nd

  #12029
  molan
  Deltager

  Nu skal begrundelsen i afvisning være indenfor formålsparagraffen i vedtægten, som de i flestes tilfælde alene beror på drift af ejendommen.

  Derfor er det ikke lovligt at afvises på bagrund af familieforhold alene, der skal være en driftmæssig begrundelse eks. formodning om at hun ikke vil overholde husordenen eller betale sine udgifter til tiden eller noget i den stil – og så en forklaring på hvad den formodning bygger på.

  Det lyder som om den afvisning ikke er lovlig, hvorfor du kan overveje om du har brug for advokat bistand – evt. sagsøge forening om erstatning hvis du på-drages udgifter som følger af en ulovlig afvisning, men det skal du høre en advokat om.

  #12030
  luna.1969
  Deltager

  Tak Molan 😉

  #12299
  luna.1969
  Deltager

  Lige et bette indput mere 🙁
  Ja tingene er stadigvæk ikke gået i orden omkring min datter skal købe en andel her i foreningen… de 2 andre i bestyrelsen satte bare advokat på.. Hvilket jeg ikke forstår de må.. jeg er også bestyrelses medlem og der har ikke været holdt bestyrelsesmøde.. mener da jeg har ret til at være med på møderne , ved dog god jeg er inhabil i forhold til at stemme? andet problem jeg har nu.. de 2 har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvilket de vel godt må.. de vil punkt 1 afskedig vores admistrator.. hvilket de vel også kan med flertal.. 2.. lave ny vedtægts tilføjelse, som lyder : Kun 2 personer fra samme familie, kan erhverve en bolig i andelsboligforeningen…
  så spørgsmål 1. er når der ikke står i indkaldelsen at vi så skal vælge ny admistrator kan de så bare det ?
  2. den tilføjelse er den ikke diskriminerne og må man det.. jeg mener jo den kan sammenholdes med man ikke vil ha mere end 2 rødhåret i foreningen..
  håber på reelt svar 😉
  Vh Luna

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt