Andelsboligforenigens vedtægter §7 stk 2 omkring erhverv

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9948
  Martin S
  Medlem

  Jeg har været ude og se på en andelsbolig og jeg er meget interesseret i andelsboligen. I den forbindelse har jeg kigget lidt rundt på forskellige hjemmesider herunder “www.abf-rep.dk” hvor jeg ville se på de generelle vedtægter herunder specielt om erhverv. Jeg er taxa chauffør og bruger ikke min bolig til erhverv som f.eks. tandlæge, frisør mv. Men hører en Taxachauffør ind under §7 (7.2) i andelsboligforeningens vedtægter? eller vil jeg som taxachauffør godt kunne bo i en andelsbolig og stadigvæk kunne arbejde som taxachauffør?

  #10448
  omantho
  Medlem

  Det er ikke sikkert det er de generelle vedtægter, der lige gælder for den andelsboligforening, du har i tankerne. I dit tilfælde, vil jeg henvende mig til bestyrelsen for den pågældende andelsboligforening, og forelægge spørgsmålet.
  Jeg har selv, som formand for en andelsboligforening, haft et lignende spørgsmål fra en evt. køber, og der fandt vi en løsning.

  #10449
  perrchrist
  Medlem

  “………….og der fandt vi en løsning.” Hvilken ?

  #10450
  omantho
  Medlem

  Jeg ønsker ikke at drøfte det yderligere, idet det var en evt.”køber” som jeg skrev det! d.v.s. at køber selv sagde fra, af en helt anden grund!
  Få nu den snak med den pågældede bestyrelse, som jeg beskrev forrige gang, held og lykke og slut herfra!

  #10457
  molan
  Deltager

  Jeg kan ikke forstår spørgsmålet, en taxa chauffør driver ikke erhverv hjemmefra og derfor ikke anderledeses stilled end alle andre!!!

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt