Adkomsterklæring hvem betaler gebyret

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10114
  Rasmuss
  Medlem

  Hej
  Jeg er i strid med administrator pt. da de har sendt en regning på en adkomsterklæring. Det er bestyrelsen der har underskrevet en fuldmagt (som i øvrigt er udløbet), dette har de gjort for at lette deres eget arbejde.
  1) Når bestyrelsen ikke ønsker at foretage det arbejde de er valgt til og uddelegerer til administrator mod betaling erdet så ikke også bestyrelsen der bør betale? Kan de indgå aftaler der påvirker min økonomi (dvs. udover det vedtagne budget for hele foreningen?
  2) Når fuldmagten er udløbet er adkomsterklæringen vel ikke gældende og dermed kan de vel heller ikke opkræve et gebyr?
  VH
  Rasmus

  #10838
  nd
  Deltager

  Hej
  prøv at læse dette.!
  http://www.andelsbolig-debat.dk/andelsbolig/viewtopic.php?t=843
  Eller lov om pant og udlæg .Det vil altid være dig og kun dig der skal betale
  mvh.
  nd.

  #10839
  Rasmuss
  Medlem

  Synes ikke det giver svar på hvorfor jeg skal betale. Vi er enige om at normalt vil det være bestyrelsen der udarbejder den hvilket i de fleste tilfælde så vil være gratis. Såfremt de ikke ønsker det hvordan kan de så uden samtykke videregive opgaven og derved pålægge mig en udgift? Så ville jeg da til hver en tid selv udfærdige den.

  #10840
  nd
  Deltager

  hej
  NEJ vi er ikke enige om at det er normalt at bestyrelsen der udarbejder en adkomst erklædering gratis . Du kan og må ikke selv udfylde en sådan erklæring . Der står i loven at bestyrelsen har ret til at opkræve et gebyr. I mange foreninger er det vedtaget på generalforsamlingen hvor stort et gebyr der må tages og om det er Adm der skal udføre et sådan arbejde.
  nd.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Opret nyt emne
Er du ikke allerede bruger?
– Opret dig her

Har du glemt dit kodeord?
– Få tilsendt et nyt