Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Mejlshede Gruppen hjælper med dørtelefoni

Branchepartner dørtelefoni

Eksperter i alle dørtelefoner

Hos Mejlshede kan vi både installere nye dørtelefoner og servicere din eksisterende dørtelefon. Vi har et bredt udbud af produkter, som kan ses her på siden. Vi tilbyder også kompetent rådgivning til alle, da der ikke findes nogen standardløsning. Derfor er det også vigtigt, at vi besøger dig og ser på dine døre og hører dine ønsker, så vi sammen kan finde den optimale løsning for dig.

En dørtelefon til din telefon

De fleste ved, hvordan en dørtelefon virker. Enkelte ved også, at man kan få dørtelefoner med kameramoduler med en dertilhørende skærm i hver lejlighed. Men der findes også en løsning, som vi ofte hører efterspurgt, som var det en sci-fi drøm: “kan man få det som en app?” Ja, det kan man godt.

Hos Mejlshede findes en masse forskellige dørtelefonsystemer, heriblandt nogle der går direkte til din telefon. Det kan være løsninger som Siedles Smart Gateway, hvor dørtelefonens kamerafeed kan tilgås fra din smartphone, uanset om der står nogen og ringer på ved hoveddøren. Faktisk byder kameraet på sine egne fordele. Først og fremmest kan det være med til at gøre beboerne trygge, fordi de altid har mulighed for at se, hvem der ringer på. Derudover betyder det tydelige kameramodul, at ubudne gæster hurtigt bemærker, der holdes øje.

Audio

Den traditionelle og mest udbredte løsning er audio. Der installeres en dørtelefon i hver lejlighed, som kobles op på et dørtelefonanlæg ved opgangsdøren med en knap til alle beboere. Med dørtelefonen kan man tale og give adgang til personen, der står ved opgangens hoveddør.

Video

Ligesom audioløsningen installeres et dørtelefonanlæg ved indgangen til opgangen og dørtelefoner i lejlighederne, men anlægget har også et kamera, og telefonen i lejlighederne har en lille skærm. Herved får du også ansigt på den, der ringer på døren, hvilket øger trygheden yderligere.

App

Man kan også få dørtelefonen som app til mobil eller tablet, hvorved man kan tilgå dørtelefonen, selvom man ikke lige står ved den i lejligheden. Er du ikke hjemme, kan du eksempelvis give adgang til opgangen til håndværkere, pakkeposten eller dine børn.

Praktisk sikring

En dørtelefon hører hjemme i ethvert lejlighedskompleks. Den holder ubudne gæster væk, og byder de budne ind – og så er den nem at betjene. En dørtelefon er, med andre ord, en helt lavpraktisk form for sikring: den sender et klart signal om, at ejendommen går op i, hvem der gives adgang, og så styres den af beboerne selv.

Det er de helt klare fordele.

Familiedrevet virksomhed

Mejlshede Gruppen består af selskaberne Mejlshede Låse/Nøgler, Sesam Låse- og Sikringscenter, DS Låseservice og DAPI – Dansk Pengeskabsindustri. Fordi vi er en familiedrevet virksomhed og selv uddanner vores låsesmede, har vi en særlig kultur og loyalitet. Det gør Mejlshede til en god arbejdsplads med glade medarbejdere, hvilket kunderne mærker i vores engagerede og nærværende service.

Vi er i alt 50 medarbejdere fordelt på fem i serviceafdelingen, 30 låsesmede på farten og 20 fordelt på vores kontor, lager, værksted og butikkerne på Nørrebro og Østerbro. Når du ringer til os, bliver telefonen altid taget af en uddannet låsesmed, så du har en fagmand i røret med det samme.

Kontakt Mejlshede allerede i dag

Branchepartner på Andelsportal.dk

På Andelsportal.dk får en lille, udvalgt gruppe af branchepartnere tilbudt et eksklusivt partnerskab. Et samarbejde med Andelsportal.dk er en mulighed for virksomheder, der tilbyder relevante services, produkter og rådgivning til landets andelsboligforeninger.