Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Mejlshede Gruppen hjælper med dørtelefoni

Branchepartner - dørtelefoni

Eksperter i alle dørtelefoner

Hos Mejlshede kan vi både installere nye dørtelefoner og servicere din eksisterende dørtelefon. Vi har et bredt udbud af produkter, som kan ses her på siden. Vi tilbyder også kompetent rådgivning til alle, da der ikke findes nogen standardløsning. Derfor er det også vigtigt, at vi besøger dig og ser på dine døre og hører dine ønsker, så vi sammen kan finde den optimale løsning for dig.

Familiedrevet virksomhed

Mejlshede Gruppen består af selskaberne Mejlshede Låse/Nøgler, Sesam Låse- og Sikringscenter, DS Låseservice og DAPI – Dansk Pengeskabsindustri. Fordi vi er en familiedrevet virksomhed og selv uddanner vores låsesmede, har vi en særlig kultur og loyalitet. Det gør Mejlshede til en god arbejdsplads med glade medarbejdere, hvilket kunderne mærker i vores engagerede og nærværende service.
Vi er i alt 50 medarbejdere fordelt på fem i serviceafdelingen, 30 låsesmede på farten og 20 fordelt på vores kontor, lager, værksted og butikkerne på Nørrebro og Østerbro. Når du ringer til os, bliver telefonen altid taget af en uddannet låsesmed, så du har en fagmand i røret med det samme.

Kontakt Mejlshede allerede i dag

Branchepartner på Andelsportal.dk

På Andelsportal.dk får en lille, udvalgt gruppe af branchepartnere tilbudt et eksklusivt partnerskab. Et samarbejde med Andelsportal.dk er en mulighed for virksomheder, der tilbyder relevante services, produkter og rådgivning til landets andelsboligforeninger.