Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Dansk Dørsikring ApS

Branchepartner døre

Trænger andelsboligforeningens døre til en udskiftning?

Lad Dansk Dørsikring ApS hjælpe. Mange andelsboligforeninger huser i ældre ejendomme, der stadig har de originale døre i, og det betyder, at mange ikke opfylder de moderne krav, som boligejere i dag har hertil. Det er ikke kun opgangsdørens udseende, der har betydning – der stilles ofte store krav til parametre som isolering, støjreducering og sikkerhed. Her kan Dansk Dørsikring ApS hjælpe.

Eksperter i døre

Lader I Dansk Dørsikring ApS stå for udskiftningen af foreningens opgangsdøre, får I en erfaren samarbejdspartner, der professionelt håndterer dørudskiftningsprojekter for boligforeninger.

Dansk Dørsikring ApS monterer døre fra producenten DALOC – døre, der er testet og godkendt efter danske forhold. DALOC-døre kaldes også klimadøre, sikkerhedsdøre, lyddøre og branddøre for de har mange funktioner, der imødekommer ønsker om f.eks. isolering, støjreducering, indbrudssikring og konkrete brandkrav. Så er det for nogle i foreningen vigtigt, at opgangsdøren isolerer, mens det for andre er vigtigt, at den reducerer støj, og for andre igen vigtigt, at den sikrer mod indbrud og brand – så er dørene, vi monterer, det rette valg

Fordelene ved nye lejlighedsdøre i foreningen

  • Isolerer, så kulden fra trappeopgangen ikke trænger igennem
  • Støjreducerer, så I hører ikke til naboerne ude på opgangen
  • Sikrer mod indbrud, så I kan føle jer trygge
  • Sikrer mod brand – dørene hører til brandklasse: Ei230
  • Dørene fås i flere udseender, så I kan som forening få det udtryk, I ønsker

Udpluk af døre fra Dansk Dørsikring ApS

Autoriserede i iLOQ–låsesystem

Dansk Dørsikring ApS er autoriseret iLOQ-forhandler og -operatør. iLOQ er et digitalt låsesystem, der sikrer, at låsesikkerheden for lejligheder og evt. trapper og andre fællesarealer konstant opretholdes på højest mulige niveau.

 ‘Udover at være batterifrit kan både nøgler og låsecylindre genanvendes – det vil sige slettes og genaktiveres med ny identitet’ forklarer Dansk Dørsikring ApS. Det betyder, at flytter der nye beboere ind, skal der ikke tænkes i bortkomne eller uautoriserede kopierede nøgler.

Lad os stå for udskiftningen af foreningens opgangsdøre

Vi hos Dansk Dørsikring ApS er specialister i udskiftningen af døre i boligejendomme – vi siger faktisk, at vort speciale er ‘sikkerhedsdøre til lejligheder’. Og når I som andelsboligforening skal udskifte opgangsdørene, er det fornuftigt, at I allierer jer med specialister. Vi vejleder gerne på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger og byder alle varmt velkommen til en snak i Dansk Dørsikring ApS’ showrooms i Brøndby og København N.

Skal foreningens døre udskiftes, holder Dansk Dørsikring ApS jer i hånden under hele projektet. Vi vejleder, så I får en optimal løsning. Herefter får I et tilbud, et skitseoplæg og et forslag til en køreplan – og et tilbud om at komme ud til et af vores showrooms. Her kan vi tale alt igennem, og I kan se de forskellige udtryk, som dørene har.

‘Hos Dansk Dørsikring ApS stiller vi altid op til en konstruktiv dialog, hvis foreningen overvejer at få udskiftet en eller flere døre. Vi mener, at dialogen med en ekspert er den rette måde for foreningen at komme godt fra start’

Dansk Dørsikring ApS

Dansk Dørsikring ApS tager styringen på dørudskiftningsprojektet, så kommunikationen og monteringsprocessen forløber ligetil og problemfrit. Vi sørger derfor også for at udarbejde en monteringsplan, underrette beboerne i god tid, uddele nøgler m.m.

Vidste du?

Opgangsdørene er andelsboligforeningens fælles ansvar, og det betyder, at du som enkeltperson ikke ‘bare’ kan udskifte din egen opgangsdør. Bestyrelsen skal nemlig godkende dørtypen først. Det er andelsboligforeningen, der står for vedligeholdelsen af alle facader udadtil i ejendommen, herunder vinduer og døre. Så ønsker du at udskifte din for- eller bagdør, skal du huske at få en godkendelse fra bestyrelsen i hus først – og ofte ønsker foreninger ensartede døre. En ide er derfor, at du stiller et forslag på næste generalforsamling om en fælles udskiftning af samtlige døre i andelsboligerne på andelsboligforeningens regning.

Kontakt Dansk Dørsikring ApS allerede i dag

Branchepartner på Andelsportal.dk

På Andelsportal.dk får en lille, udvalgt gruppe af branchepartnere tilbudt et eksklusivt partnerskab. Et samarbejde med Andelsportal.dk er en mulighed for virksomheder, der tilbyder relevante services, produkter og rådgivning til landets andelsboligforeninger.