Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Altan.dk hjælper dig på vej

Branchepartner altaner

Ønsker I rådgivning omkring jeres muligheder for altaner i andelsboligforeningen?

For Altan.dk handler det gode liv om kontekst og behov. Herhjemme mener vi, at vi er med til at skabe det gode liv i byen, i kraft af de de mere end 2.000 altaner, vi sætter op årligt, samt de mange elevatorer, der gør tilgængeligheden bedre for hundredevis af borgere i de danske byer..

Med Altan.dk som leverandør af jeres nye altaner, får I en samarbejdspartner med enorm erfaring fra flere tusinde altanprojekter. Foruden den store erfaring, kan I også nyde godt af vores enormt gennemtestede proces, hvor vi tager hånd om alt fra første besigtigelse, myndighedsbehandling og selve monteringsarbejde. Læs mere herunder. 

 Altanen ligger ud til en rigtig hyggelig gård, så man har lyst til at sidde på sin altan og mærke byen og livet i nabolaget. Og så tilføjer altanen jo et helt ekstra rum til lejligheden, der om sommeren danner ramme om middage og morgenkaffe, ja faktisk har den også ageret soveværelse under nogle virkelig varme nætter.

Michael – Altanindehaver

Hvordan får vi altaner til lejligheden?

Rigtig mange danskere drømmer om mulighed for at kunne træde ud på sin egen altan – og med god grund. Altaner er nemlig med til at øge livskvaliteten i de store byer, hvor der ofte kan være langt mellem de grønne oaser. Men hvordan får man så nemmest en altan til lejligheden?

Hvis du går med en altandrøm i maven, bør du først og fremmest vende ideen med dine naboer. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at der også er andre i din forening som har samme drøm og der er gode penge at spare, hvis I bare er en håndfuld der går sammen om projektet. Det betyder ikke at det er umuligt at få altan, hvis du er den eneste der skal have altan, men det vil gøre projektet dyrere.

Når du har fundet ud af, om der er andre i foreningen der ønsker at være med i projektet, for eksempel på en generalforsamling, er det tid til at indhente tilbud. Nogle foreninger har tilknyttet rådgivere, som kan rådgive om hvilke entreprenører I bør få tilbud fra, mens andre ønsker at klare denne del selv. Et tilbud fra en altanleverandør bør altid være gratis og uforpligtende.

Hvad koster altaner til andelsboligforeningen?

Der er mange ting som kan være afgørende for prisen på en (eller flere) altaner; antal, størrelse, materiale, ophængning metode osv., er nogle eksempler. Hvis du vælger at indhente tilbud fra flere leverandører, er det vigtigt at være opmærksom på, om der gives tilbud på det samme og om indholdet af tilbuddene er ens, når de skal sammenlignes – ellers kan det være svært at gennemskue hvilket tilbud der er bedst – og billigst.

Når tilbuddet er accepteret, er det kutyme i branchen, at leverandøren håndterer processen indtil de færdige altaner hænger på ejendommen. Hos Altan.dk har vi en proces der indeholder fem faste trin, som vi skal igennem sammen, men som Altan.dk håndterer. De fem procestrin hedder: Tilbud, projektering, produktion, montering og aflevering.

Altaneftersyn

Altanen er indbegrebet af hygge og frihed, men kun hvis du føler dig 100% sikker når du sidder på den. Det er desværre ikke tilfældet for op imod 50.000 lejlighedsbeboere i Danmark. Når de træder ud på deres altan, træder de nemlig ud på en potentielt usikker altan, som kan kollapse uden forvarsel fordi der er så gamle og konstrueret på en sådan måde, at de er i risiko for at have nedsat bæreevne. Disse altaner skal findes og renoveres eller udskiftes.

I Altan.dk har vi muligheden for at tilbyde uvildige og professionelle altaneftersyn, udført af uafhængige betoneksperter. For os er det vigtigt, at man gør det man er god til. Vi er rigtig gode til alt omkring altaner – ansøgningsprocessen, designet og selvfølgelig hele konstruktions- og monteringsfasen. Vi er en altanvirksomhed, ikke en beton- eller ingeniørvirksomhed. Derfor er det ikke os der skal analysere betonen kvalitet, jernets bæreevne eller vurdere din altans levetid. Det ville ikke være troværdigt at gøre med den ene hånd, for så efterfølgende, at ville sælge jer nye altaner med den anden.

Læs mere eller bestil et altaneftersyn på altan.dk

5 trin: Sådan får I altaner i foreningen

Altantilbud

Vi mødes typisk på jeres adresse, hvor I får besøg af en af vores salgskonsulenter, der er eksperter i montering af altaner. På mødet gennemgår vi sammen jeres ønsker angående altanernes størrelse, materialer, placering, med videre. Vi kender langt de fleste typer af etageejendomme, og vi kender til din kommunes regler og krav ved opsætning af altaner.

Projektering

Projekteringsfasen handler om at få tilladelse fra myndigheder til at sætte altaner op, som altså er en nødvendig og essentiel del af altanprocessen. Men hvordan får man tilladelse og hvilke regler gør sig gældende?

Altanproduktion

Når din kommune udsteder en endelig byggetilladelse, går vi straks i gang med at producere alle nødvendige materialer til lige præcis din altansag, så vi kan begynde arbejdet med at montere altanen så hurtigt som muligt.

Montering af altan

Først det grove. Ved en helt ny altanmontering skal vi først nedbryde det murværk (brystningen), som sidder umiddelbart under det eksisterende vindue, hvor din altan skal være. Murværket skal fjernes, som en forudsætning for at vi kan etablere et dørhul til de kommende altandøre og herefter påsætte altanerne.

Aflevering

Nu kan du stille bord og stole ud og sætte kaffen over. Din altan er klar til at blive brugt og nydt af dig og din familie. Ønsker du inspiration til livet på din altan, kan du besøge facebooksiden altan-liv, hvor der er tips og tricks og gode råd fra andre altanejere.

På altan-liv.dk kan du ligeledes finde en masse inspiration til indretning af din altan, ligesom du her kan købe alt, hvad du skal bruge på altanen

Drømmer I om altaner til ejendommen?

Hvis I har en drøm om altaner i jeres forening, er I meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder og så vil vi finde en dato hvor vi kan mødes. Om det drejer sig om 100 altaner eller en enkelt, er ikke noget problem – Altan.dk håndterer nemlig, som et af de eneste firmaer i Danmark alle former for altansager. Vi kan også være behjælpelige med eftersyn og gennemgang af altaner – også selvom de ikke er opsat af Altan.dk.

Kontakt Altan.dk


Branchepartner på Andelsportal.dk

På Andelsportal.dk får en lille, udvalgt gruppe af branchepartnere tilbudt et eksklusivt partnerskab. Et samarbejde med Andelsportal.dk er en mulighed for virksomheder, der tilbyder relevante services, produkter og rådgivning til landets andelsboligforeninger.