Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Sådan får du altaner i din andelsboligforening

Skal din andelsboligforening have opsat altaner, er der flere ting, der er værd at overveje, inden man påbegynder opsætningen. Blandt andet valget af materialer.

Opsætning af altaner er ofte en attraktiv løsning for andelsboligforeninger, fordi det er med til at øge ejendommens og lejlighedernes værdi. Derudover kan man som andelshaver komme udenfor, uden at skulle ud af sin lejlighed.

Opsætning af altaner skal besluttes blandt andelshaverne på en generalforsamling. Et flertal i foreningen skal stemme for forslaget, inden at projektet kan gennemføres. Derudover skal man have en principgodkendelse fra kommunen.

Når opsætningen af altanerne er besluttet og vedtaget i foreningen, gør man som noget af det første i processen klogt i at få professionel hjælp til projektering, tegning og montage af altaner i andelsboligforeningen. Professionel rådgivning er med til at sikre, at forløbet og opsætningen af altanerne forløber som det skal og efter reglerne. Rådgiveren styrer processen fra idéudvikling, projektering, kontakt til kommunen til montering af altanerne.

Guide til hvordan andelsboligforeningen får altaner

Valg af altaner

Der er mange forskellige stilarter og valg af muligheder, når man skal finde frem til den rigtige altan. Endvidere er der også mange kvalitetstyper, når det gælder materialer. Typisk vælger man jern, aluminium, stål-galvaniseret eller rustfrie. For at nå frem til en beslutning, kan man med fordel søge råd og vejledning hos en leverandør af altaner. Så får I også valgt en stil og materialer, der passer til ejendommen.

Hvis at din andelsboligforening alligevel skal renoveres, kan man med fordel tænke opsætning af altaner ind i projektet.

Kom godt i gang, få tre uforpligtende tilbud på altaner