Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Hvor meget betyder det at have energirigtige vinduer?

Der er stor forskel på varmeudslippet, hvis du har energirigtige vinduer. Det fortæller Frank Fjeldhøj fra Rievers og Fjeldhøj Tømrermestrene ApS i denne video.

Få tre gratis tilbud på energirigtige vinduer

Få 3 tilbud

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer

AvatarErik Ottesen

Da vores andelsforening så småt er ved samle oplysninger sammen om energivinduer for en kommende vinduesudskiftning tænkte jeg (som formand), at der måske var noget at hente ved at se dette videoklip: “Hvor meget betyder det at have energirigtige vinduer”.
Da jeg havde set den meget korte og intetsigende video, hvor indholdet kun indeholdt overskriften på videoen, tænkte jeg om den kvalitet svarer til al indholdet på andelsportalen ? Efterfølgende har jeg set videoen med vedligeholdelsesplan (som vi i vores foreningen har haft i mange år) og kvalitet heraf er lidt bedre men ikke meget.
Jeg har aldrig før sendt kommentarer (eller i det hele taget skrevet læserbreve) men det var simpelthen for meget.
Håber I tager det positivt og måske kigger mere konstruktivt på, hvad I publicerer i al fald på videoinformation.

Johnny KrogsgårdJohnny Krogsgård

Hej Erik, tak for din kommentar. Jeg er fuldstændig enig med dig, der er ikke meget substans i den video, og den burde slet ikke have været udsendt her på bloggen eller i nyhedsbrevet. Nu skal det ikke være en undskyldning, men netop den video er en af de aller første vi lavede og vi håber vi er blevet bedre siden.
Vi har eksperimenteret med videoformatet i et stykke tid, og vores statistikker siger at relativ korte videoer bliver mere set og især set til ende. Når det er sagt, så hører vi hvad du siger og det kunne godt være at vi skulle revurdere vores format.
Tak for konstruktiv kritik!
Johnny Krogsgård
Partner – Andelsportal.dk

Viser 0 af 2 kommentarer