Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Danmarks første garantiordning til andelsboligforeninger

Entreprisegaranti er den første garantiordning, der også dækker arbejde udført for andelsboligforeninger. Entreprisegaranti dækker håndværksmæssige fejl og mangler for op til 35.000 kroner. Ordningen er gratis og kan søges, når du indsender en forespørgsel på tre tilbud.

Når det kommer til bygge- og renoveringsarbejde i andelsboligforeninger er der mange andelsboligforeninger, der har følt sig forbigået: Håndværkerfradraget er kun for privatpersoner og ligeledes har garantiordninger heller ikke dækket arbejde udført for andelsboligforeningerne. Sidstnævnte er heldigvis fortid. En ny garantiordning er netop lanceret og den dækker også arbejde udført for andelsboligforeninger.

Henvender sig til alle

Entreprisegaranti dækker håndværksmæssige fejl og mangler for op til 35.000 kroner. Den henvender sig til både private boligejere, andelshavere og boligforeninger. Det er første gang, at en håndværkergaranti dækker arbejde, der er udført i en andelsboligforening.

Det betyder, at andelsboligforeningen kan få en gratis entreprisegaranti, der dækker hvis der mod forventning skulle opstå fejl eller mangler, når en trappeopgang bliver renoveret eller et fælleslokale bliver malet.

Som det også gælder for alle andre garantiordninger, så dækker entreprisegarantien også, når privatpersoner renoverer deres bolig. Derfor kan den enkelte andelshaver også få entreprisegaranti på arbejdet, hvis andelshaverens badeværelse sættes i stand eller får gulvene slebet.

Gratis entreprisegaranti – sådan gør du:

Entreprisegarantien er gratis og udbydes af Andelsportal.dks søsterportal 3byggetilbud.dk. Derfor er den også for dig, der benytter Andelsportal.dks opgaveservice, når du eller din andelsboligforening står med en bygge- eller renoveringsopgave.
For at en opgave kan dækkes af entreprisegaranti skal du gøre følgende:

  1. Indsend din opgave og få 3 gratis tilbud
  2. Vælger du én af de tre håndværkere, så kan du uploade det tilbud, som du har valgt
  3. Inden for 12 timer bliver entreprisegarantien udstedt.
  4. Arbejdet kan nu gå i gang.

Entreprisegaranti dækker, hvis der mod forventning skulle opstå håndværksmæssige fejl og mangler på det arbejde, der bliver udført. Entreprisegarantien dækker fagmæssige fejl og mangler ved det leverede – også hvis håndværkeren går konkurs

Video: Sådan fungerer Entreprisegaranti

Læs mere om entreprisegaranti til andelsboligforeninger –>

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *