Se webinaret med Andelsportal.dk og Realkredit Danmark

Mandag d. 9.11.2020 afholdte Andelsportal.dk et gratis webinar i samarbejde med Realkredit Danmark / Danske Bank om FlexLife ® med fast rente. Se webinaret her.

Som bestyrelse i en andelsboligforening er der mange ting, man skal forholde sig til. En af dem er at få foreningens lån til at harmonere med både huslejen, planer for vedligeholdelse og beskyttelse af andelskronen.

Man hvad gør man som bestyrelse, når foreningens låneydelse er fastlåst i 30 år og ejendommen pludselig kalder på uventet vedligeholdelse og der ikke er stemning for en boligafgiftsforhøjelse?

Nu har andelsboligforeninger mulighed for at optage et realkreditlån med fast rente, høj fleksibilitet og mulighed for afdragsfrihed i op til 30 år – afhængigt af foreningens økonomi.
I kan justere på ydelsen undervejs – og I vælger selv, hvor meget I vil afdrage inden for de rammer, vi aftaler.

Deltag i vores webinar og hør mere om, hvordan FlexLife® kan justeres til netop jeres behov. På webinaret får I også svar på en lang række andre spørgsmål, der kan være relevante for jer.

OBS: Webinaret er afviklet d.  9.11.2020 kl. 17.30

Hvem: Webinaret er særlig relevant for dig, der sidder i bestyrelsen eller er formand i din andelsboligforening, men det er tilladt for alle at deltage.

Du kan også se webinaret via dette link:

https://danskebank.dk/webinars/flexlife-med-fast-rente

Vil du vide mere om FlexLife® med fast rente, så kan du blive klogere i denne artikel: “FlexLife® med fast rente er en attraktiv finansieringsmulighed for mange andelsboligforeninger“, som er skrevet af cheføkonom Christian Hilligsøe Heinig i Realkredit Danmark/Danske Bank.
Om forfatteren: Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.
Skriv en kommentar