Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Vinteren er stadig over os

Er det ikke flot, når sneen venligt og blidt daler ned fra himlen og maler Danmark hvid? Snevejr er dejligt – specielt for børn og barnlige sjæle, men den bringer også lidt ekstraarbejde med sig. I skal nemlig rydde sneen på veje, gader, fortove, gangstier og parkeringspladser. Kommunen tager sig af gader og veje, men resten er op til beboerne og andelsbestyrelserne og hér kan vejsalt være en rigtig fornuftig løsning.

Andelsportal.dk har indgået et samarbejde med Danmarks største leverandør af vejsalt, Brøste og bedt dem om at give os gode råd; Den bedste måde at håndtere snefald på er at strø vejsalt på arealerne inden sneen kommer. Derved vil den første sne smelte og man undgår at den resterende sne bliver fasttrampet eller kørt. Derefter skrabes sneen væk og der strøs vejsalt igen for at tage det sidste sne/is.

Pioner Strada Vejsalt fra Brøste er uovertruffen som tømiddel. Det tørre, hvide vejsalt er let at sprede både medmaskine, hånden eller en skovl. Pioner Strada Vejsalt består af både fine, mellemfine og grove saltkorn. Dette sikre en optimal smelteeffekt: De fine korn smelter sneen omgående og de mellemfine og grove korn sikre langtidsvirkningen.

Leveringssikkerhed og hastighed er 2 meget vigtige faktorer når det gælder vejsalt. Igen er Brøste uovertruffen. Vi har med stor produktionskapacitet, 2 hovedlagre (Køge og Fredericia), et bredt net at forhandlere samt en lynhurtig distribution, evnen og viljen til at levere Pioner Strada Vejsalt til alle hjørne af landet indenfor få dage.

På trods af Brøstes evne til at levere hurtigt og effektivt er det en absolut fordel for alle, at vejsaltet er købt og leveret inden snefald. Så kan snerydningen ske uden forsinkelser og når sneen er smeltet er der ro til at bestille næste portion Pioner Strada Vejsalt.