Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

VinduesSnedkeren

Et godt vindue kræver det bedste træ – og de rigtige håndværkere til at fremstille det. Derfor udvælger VinduesSnedkeren selv det bedste kernetræ og har dygtige bygningssnedkere ansat. VinduesSnedkeren producerer de aller fleste typer vinduer og er naturligvis medlem af Dansk Vindues Certificering (DVC).

Er rammerne i orden, er det detaljerne der gør en forskel

Køb af kvalitetsvinduer er en investering for livet. Derfor er det vigtigt at vælge en løsning, hvor vinduet supplerer og understreger huset eller bygningens profil. Vælges en løsning fra VinduesSnedkeren er der sikret en livslang og smuk løsning. Vi har mere end 25 års erfaring, og skræddersyr gerne individuelle og kreative løsninger.

Håndværk

SnedkerVinduet fremstilles i en håndværksvirksomhed, hvor vi hylder det ægte håndværk. Uddannet som bygningssnedker er ejeren selv med i alle dele af produktionen. Virksomhedens medarbejdere er selv med til at vælge det bedste kernetræ i de nordlandske skove, og fremstillingen sker med håndværket i højsædet.

Valget af nordiske træer er begrundet med opvæksten i et klima, som giver en langsom vækst, hvorved træet får en fast kerne med tætsiddende ringe og masser af harpiks. Et stykke træ med naturlig imprægnering, som bevarer sin styrke – også, når det bliver forarbejdet.

Udover valget af den bedste kvalitet i træ, sørget vi for den bedste behandling og imprægnering af træet, og stiller store krav, når glas og hængsler vælges.

SnedkerVinduet er i øvrigt under en omfattende kontrol, som foretages af Dansk Vindues Certificering (DVC). Hele produktionen er omfattet af DVCs kontrol, og derfor giver vi op til fem års garanti.

VinduesSnedkeren rådgiver, sælger og leverer med andre ord døre og vinduer af meget høj kvalitet og I er velkommen til at kontakte VinduesSnedkeren på telefon 86327882 eller klikke ind på www.vinduessnedkeren.dk.