Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Vedligholdelsesfrie carporte i tidløst design

Flere og flere boligforeninger efterspørger overdækning af parkeringsområder. Det er noget man mærker hos CarTop ApS, som er leverandør af alle former for carporte og overdækninger til både private og virksomheder. CarTop kan levere og op¬sætte løsninger der dækker alt fra en enkelt op til over 30 biler.

En bilvask kan nemt koste 100 kroner, så det er få bilejere der er glade når de en trist efterårsmorgen kommer ud til en bil overfyldt med skidt, visne blade og fugleklatter. En carport kan forhindre det scenarie.

En simpel overdækning kan betyde meget for bilejeren, som kan spare både tid og besvær. Specielt om vinteren hvor man med en carport ikke behøver at gå ud og tænde bilen en halv time før man skal af sted.

Gratis orienteringsmøde

CarTop er specialister i carporte og leverer til ejerforeninger, andelsboligforeninger og almene boligforeninger, og oplever i øjeblikket en stigende efterspørgsel. Firmaet tager udgangspunkt i den enkelte forening eller afdeling, og efter en opmåling præsenterer de en skræddersyet løsning for foreningens bestyrelse.

Der er flere valgmuligheder i materialer på gavle, sider, tag og desuden er der mulighed for aflåste rum til eksempelvis cykler. Alt med udgangspunkt i den plads foreningen råder over til parkering og overdækning.

Typisk bliver CarTop kontaktet af eksempelvis formanden fra foreningen som fortæller om de behov foreningen har. Efterfølgende kommer CarTop så ud til et gratis og uforpligtende orienteringsmøde, hvor vi ser på forholdene og gennmegår hvad der skal laves. Derefter udfærdiger CarTop tilbud på opgaven og desuden vil der bliver lavet skitser/tegninger over projektet – disse kan evt. deles ud til bestyrelsen og til medlemmerne i foreningen.

Tjen penge på jeres carporte

Det koster fra 20.000 kroner pr. overdæk¬ning inklusiv moms alt efter størrelse og antal. Altså en in¬vestering der skal skydes en pæn sum penge i – men faktisk også en investering hvor foreningen kan hente lidt afkast.

Først og fremmest sparer man vand, penge, samt tid i vinterperioden, når man ikke længere skal skrabe is og sne væk. Men der er også foreninger der gør det til en indtægtskilde ved at leje nogle af carportene ud. Som eksempel kan nævnes en boligforening i Odense for hvem CarTop har lavet 24 carporte. Her har foreningen valgt at udleje dem og på den måde får man penge for et parkeringsareal som tidligere blot stod til rådighed for beboerne. Med en overdækning er de pågældende arealer gjort til en ind¬tægtskilde.

Udover carporte laver CarTop alle former for overdækninger til for eksempel cykler, affaldscontainere samt rygeskure. Desuden har de lavet en garageløsning til en ejerforening i København, hvilket dog typisk er en lidt dyrere løsning.

Kontakt: CarTop ApS
Tlf: 70 70 17 13
Email: info@cartop.dk