Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Temaaften: Spar på energien

Andelsportal.dk har et samarbejde med Frederiksberg Forsyning og kan i den forbindelse tilbyde boligforeninger på Frederiksberg, at komme med temaaftenen torsdag den 2. februar 2006 kl. 17:20.

På denne temaaften gennemgås en række muligheder for energibesparelser på både varme, el, gas, vand og kloak. I får mulighed for at stille spørgsmål til Frederiksberg Forsynings ekspertpanel, der både består af folk fra egne rækker og gode samarbejdspartnere.

Benyt denne uforpligtende og gratis mulighed for at få mere at vide om energi i jeres boligforening. Find ud af, hvor I skal sætte ind, når der skal investeres for at spare penge på den fælles energiregning.

Arrangementet er gratis, og der serveres til lejligheden en lækker buffert, så derfor koster udeblivelse uden afbud 200 kr.

Få flere penge til rådighed i jeres boligforening ved at spare på energien, hvor det er muligt. Kom til temaaftenen torsdag den 2. februar 2006 kl. 17:20 hos Frederiksberg Forsyning. Tilmeld jer senest mandag den 23. januar her.

Gå ind på www.frb-forsyning.dk og klik på boligforening for tilmelding