Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Spar penge på klimakamp

En stor del af de danske boligejere kan se frem til at spare penge ved at klimarenovere deres bolig, oplyser blandt andre Klima- og Energiminister Connie Hedegaard i en ny kampagne.

Connie Hedegaard har fået en ny hjemmeside. Sammen med resten af Klima- og Energiministeriet har hun sat hjemmesiden energisparebolig.dk i søen. Det er en hjemmeside, der især har til formål at sætte fokus på klimarenoveringer, som faktisk er en god idé, selvom det kan fæles besværligt at komme i gang.

– Jeg tror, mange mennesker gerne vil i gang, hvis det ikke er alt for besværligt. Med portalen samler vi den nødvendige information og gør det enkelt og overskueligt, om det konkret er en god idé at investere i for eksempel efterisolering, nye vinduer eller varmepumper, forklarer klima- og Energiminister Connie Hedegaard til Berlingske.

Det tager ikke nødvendigvis lang tid, før en klimarenovering kan mærkes på pengepungen. Realkredit Danmark er da også ganske begejstrede for den nye hjemmeside og for konceptet med at klimarenovere sin bolig, så de er optimistiske i forhold til at låne penge ud til disse renoveringer.

Boligen bliver mere værd, når den renoveres, og den merværdi regnes med, når vi vurderer, om der er plads til et lån,

siger Carsten Nøddebo, der er administrerende direktør i Realkredit Danmark.