Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Spar 40 % med afdragsfrihed

Afdragsfrihed og meget mere

Amagerbanken samarbejder med Andelsportalen om at levere konkurrencedygtige ydelser til både andelsboligforeningerne og andelshaverne. Derfor modtager du denne e-mail.

Få en professionel sparringspartner

Amagerbanken har stor ekspertise i andelsboligforeningernes økonomi, og er vant til at rådgive omkring finansiering – også i forbindelse med istandsættelser, sammenlægning af andele eller udnyttelse af tørlofter mv. Skulle I have behov for et individuelt møde med en af vores specialister på andelsboligområdet, kan I kontakte erhvervsafdelingen på erhverv@amagerbanken.dk eller telefon 3266 6666.

Spar op til 40% med afdragsfrihed

Med den nye andelsboliglov er der åbnet op for muligheden for afdragsfri andelsboliglån til andelshaverne. I Amagerbanken har vi et godt tilbud til jeres andelshavere. Vi tilbyder en Andelsbolig Kredit med op til 20 års afdragsfrihed og en samlet løbetid på op til 30 år til en meget lav rente. Vi har beregnet, at mange andelshavere kan spare op til 40% på den månedlige udgift til lånet ved at vælge afdragsfrihed. Køber man 10 Amagerbank-aktier kan man tilmed spare 1.000 kr. på oprettelsesgebyret. Dertil kommer muligheden for at få en lønkonto med 3,95% i rente af de første 10.000 kr. – forudsat at man har en Andelsbolig Kredit i Amagerbanken.