Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Snart generalforsamling?

Hvis I står foran en snarlig generalforsamling i jeres andelsforening, så læs mere om, hvad vi kan hjælpe jer med.

Der skal tages mange store beslutninger på en generalforsamling. Det kan være, at foreningen står foran nogle større renoveringer, skadesudbedringer eller måske et nyt projekt med tagterrasse eller altaner.

Det kan også være, at der skal ske en opdatering af vedtægterne i foreningen, eller I skal diskutere reglerne omkring en fælles arbejdsdag. Uanset hvad I skal have styr på, så kan I finde hjælp til det her på Andelsportal.dk. Og kan I ikke selv finde svar på netop jeres problematik her på siden, så klik ind under rådgivning og spørg en af vores eksperter.

Vi vil også gerne komme ud til jer. Servicechef Karsten Arendt og journalist Casper Vestereng fra Andelsportal.dk er klar til at komme ud og deltage i jeres generalforsamling, hvis I vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer og hvad vi kan hjælpe jer med.

Ellers husk, at I selvfølgelig altid kan hente tre gratis tilbud her på siden, hvis I skal have lavet noget. Og husk, at I SKAL have sat postkasser op i jeres opgange inden nytår.

Ønsker I at høre mere eller vil I have et besøg til jeres generalforsamling, så kontakt servicechef Karsten Arendt på telefon 77 33 40 05 eller på ka@abgruppen.dk.