Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Slip af med pendler parkering

Jeres foreningen kan slippe for uvedkommende parkering på foreningens private parkeringspladser, hvis I tilslutter jer én af de virksomheder, som fører kontrol med parkeringspladserne. Herved slipper jeres forening af med pendler parkeringer og sørger for at der altid er plads til jeres egne biler.

City Parkeringsservice er én af de virksomheder, som står for privat parkeringskontrol i Storkøbenhavn og som har indgået et samarbejde med Andelsportal.dk. Det bemærkelsesværdige ved City Parkeringsservice er, at de tilbyder GRATIS parkeringskontrol til alle privatejede parkeringspladser. De skræddersyr totalløsninger tilpasset jeres forening, så I slipper af med problemerne med uvedkommende parkering.

City Parkeringsservice betaler alle udgifter i forbindelse med etableringen af ordningen herunder parkeringstilladelser, gæstekort, opsætning af skilte, tilladelser fra Politi og Kommune samt den daglige kontrol.

Det er en forudsætning, at foreningen på intet tidspunkt har udgifter forbundet med samarbejdet, og da City Parkeringsservice alene lever af de kontrolafgifter der bliver udskrevet, bliver de i sagens natur nødt til at være effektive.

Derfor vil der på de fleste parkeringspladser være kontrol alle ugens syv dage, 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Har I problemer med uvedkommende parkering, kan Andelsportal.dk anbefale at I ringer til City Parkeringsservice på tlf. 36410019 eller læser mere på www.cityparkering.dk.