Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Skift til IP-telefoni og behold nr.


TDC er inden for få måneder klar til at tilbyde, at kunderne kan skifte til IP-telefoni og få deres gamle nummer med. TDC-kunder kan om få måneder skifte fra fastnet- til internet-telefoni og beholde deres sædvanlige nummer, skriver Berlingske Tidende. Koncernchef Henning Dyremose mener, at det bliver et gennembrud for IP-telefoni.

Vi fortsætter med at rulle IP-adgang via kabel ud til alle antenne- og boligforeninger. Det betyder, at omkring 770.000 kunder vil få adgang til IP-telefoni. Men der er nok ikke så mange, der vil bruge det, før de kan tage deres nummer med sig fra fastnettet til kabelnettet. Det forventer vi at kunne levere fra enten slutningen af tredje kvartal i år eller begyndelsen af fjerde kvartal, siger Henning Dyremose til Berlingske Tidende.

For at forbedre signalkvaliteten hos ADSL – kunderne er TDC i gang med at installere nye fiberringe i flere dele af landet.

Vi betragter denne tid som en øveperiode. Vi øver os på at have kunder med IP-telefoni. Faktisk har vi 1.800 erhvervskunder, og vi sælger stort set ikke andet end IP-telefonløsninger til erhvervslivet, siger Henning Dyremose.

Kilde: Berlingske Tidende