Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Skift elselskab og spar penge

I takt med den debat der har været med DONG og deres køb af KE-Energi, som bekendt blev en dyr forretning for københavnske forbrugere har Andelsportal.dk været inde og undersøge muligheden for at skifte el-leverandør

Det kan godt lade sig gøre, men at finde den billigste leverandør har været lidt af en udfordring. På hjemmesiden www.elpristavlen.dk kan du gå ind og se hvad du kan spare. Dog skal du være opmærksom på at flere af de kommunale elselskaber IKKE leverer el over kommunegrænsen.

Spar over kr. 1000 om året

Ifølge Per Ebert, som er direktør for Vattenfall og formand for Dansk Elhandel er det muligt at spare over kr. 1000 om året; “Hvis man bruger lidt tid på www.elpristavlen.dk kan det være en god timeløn værd” fortæller Per Ebert og fortsætter “Især en andelsboligforening kan spare penge hvis elevatorer, vaskeri eller de eldrevne fjernvarmepumper regnes med”. Og hvis foreningen har én fælles måler er det meget nemt at skifte leverandør for hele foreningen.

Jo flere der skifter jo lavere priser

Andelsportal.dk har også talt med økonomichef Bjarne Jægerskov fra Roskilde Energi, som tager imod rigtig mange henvendelser fra københavnske forbruger; “Vi går ind og vurderer den enkelte kunde, da der skal et vist forbrug til, før det kan betale sig at skifte leverandør”. Men jo flere som vælger at skifte til en billigere leverandør jo mere konkurrence kommer der på markedet, hvilket i sidste ende giver endnu billigere el-priser.