Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Skal din andelsboligforening i gang med en byggeopgave?

Står din andelsboligforening over for at skulle have skiftet vinduer, opsat altaner eller facaderenoveret ejendommen, kan I gratis og uforpligtende indsende jeres opgave via Andelsportal.dk, hvorefter din forening modtager tre tilbud fra leverandører. Dermed har I mulighed for at opnå den rigtige pris og kvalitet.

Mange andelsboligforeninger står over for at skulle i gang med diverse bygge- og renoveringsopgaver. Det er sæson for generalforsamlinger, og det er nu, man beslutter, hvilke opgaver, foreningen skal i gang med resten af året.

For at komme godt i gang med opgaven, kræver det, at man får helt styr på, hvad man som andelsboligforening skal i gang med. Er der tale om et anlægsprojekt af gårdhaven, et nyt tag, nye vinduer, solceller på taget eller en maleropgave. Når man har et klart overblik over, hvad man skal i gang med, og at projektet er vedtaget på et bestyrelsesmøde, er det tid til at finde de rigtige leverandører.

Nemt og uforpligtende

Andelsportal.dk har gennem de seneste ti år oparbejdet et netværk af landsdækkende leverandører, der dagligt arbejder med boligforeningsopgaver i form af bygge- og renoveringsopgaver.

Du og din andelsbolig kan gratis indsende jeres opgave på Andelsportal.dk under indhent tilbud. Herefter modtager Andelsportal.dks serviceafdeling opgaven, de behandler den og sender opgaven i udbud direkte til tre leverandører. Herefter tager de tre leverandører kontakt til din forening for at afgive et tilbud. Så kan din forening frit og uforpligtende vælge mellem de tre tilbud.

Find den rigtige pris

Formålet er, at du og din forening skal finde frem til den rigtige pris på jeres opgave samt at sikre en vis kvalitet. Dette er nemmere at opnå, når man har flere tilbud at holde op mod hinanden og sammenligne.

Andelsportal.dk har gennem årene formidlet masser af byggeopgaver for andelsboligforeninger, og især det seneste år er antallet af energirenoveringsopgaver vokset. For eksempel investerer flere og flere foreninger i et solcelleanlæg.

Sådan foregår det:

– Din forening indsender jeres opgave på Andelsportal.dk
– Beskriv, hvad opgaven går ud på
– Opgaven bliver behandlet af Andelsportal.dks serviceafdeling
– Serviceafdelingen sender opgaven i udbud hos tre leverandører
– Leverandørerne kontakter din forening for at afgive et tilbud på opgaven
– Din forening vælger ét af de tre tilbud

Indsend jeres opgave på Andelsportal.dk.