Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Sidste frist for stort inspirationsmøde om altaner

Mange boligforeninger er interesseret i at få sat altaner op, men hvad er mulighederne, og hvordan kommer man i gang med projektet. I den forbindelse afholdes et stort inspirationsmøde, hvor du og din forening gratis kan deltage.

Lejligheder med altaner er typisk i høj kurs og eftertragtede boliger. Derfor bliver flere og flere boligforeninger interesseret i at kaste sig over et altanprojekt. I den anledning afholdes et inspirationsmøde om, hvordan din forening kan komme videre med altan-drømmene.

Den 28. marts 2012 kl. 19.00 til 21.00 inviterer virksomheden Altan.dk til et møde i København, hvor boligforeninger gratis kan deltage. Formålet er at inspirere foreningerne til, hvordan de kommer i gang med et altanprojekt, hvordan man i praksis gør og hvilken betydning altaner kan have for en forening. Fokusset er på processen, så altan-tankerne kan realiseres.

Som deltager skal man tilmelde sig mødet på e-mail: info@altan.dk senest den 21. marts 2012. Tilmeldingen er efter først til mølle princippet, og hver forening kan max deltage med fire personer. Skriv derfor foreningens navn og antallet af deltagere i mailen.

En altans værdi

Det siges, at har man først en altan, kan man ikke undvære den. Det kan mange altanejere formentlig skrive under på. En altan er et unikt åndehul i en boligforening, hvor man kan komme ud, og i mange lejligheder er altanen et ekstra rum i forårs- og sommermånederne.

Samtidig er en altan-investering en af de bedste investeringer i en forening og lejlighed, da der er gode chancer for, at altanen vil tjene sig ind ved et salg. Det kan være mere usikkert ved installering af køkkener og badeværelser.

Bliv klogere

På mødet vil du blive klogere på regler og krav fra kommunen. Endvidere vil forskellige eksperter bidrage med input, hvor de blandt andet fortæller om finansiering, vedtagelse af et altanprojekt og hvorfor det er klogt at investere i en altan.